Reklama

Reklama

Série(2) / Epizódy(18)

Obsahy(1)

Slovenský seriál o nás, predsudkoch, živote, láske, splnených aj nesplnených snoch. Autentický, vtipný, no i kontroverzný príbeh o pôvabnom dievčati tmavej pleti s ambíciou byť iná ako všetci ostatní. (TV JOJ)

Recenzie používateľa vecnaAmbra k tomuto seriálu (2)

Episode 1 (2021) (S01E01) 

Ja som sa síce nezasmiala, aj vtip s akvarkom na krku som už niekde počula, ale určitý potenciál to nieslo. Bod dole za nechutnú scénu s vŕtačkou, ozaj extrém. Keďže som z Ba a rodinu mám aj na východe, trocha sa mi nepáči ten vzorec blavák-namyslený blbec, trebišovčan- zaostalý blbec, pretože presne takto sa medzi sebou potom východ so západom identifikuje a pritom ľudia sú omnoho variabilnejší. Tiež keď som na východe tak tá východňarčina je omnoho živšia a šťavnatejšia ako u týchto niektorých hercov. Východňara vedel dobre zahrať taký Mišo Hudák v Profesionáloch, naopak zvraciam zo Skrúcaného v Paneláku. Nie, niesom žiaden slovenský seriálový maniak, skôr mi je z našej tvorby väčšinou nanič. Ale toto naozaj nebolo až tak zlé. Aj Alžbeta Ferencová rozprávala a hrala celkom fajn a vôbec nebola príliš afektovaná, ako som pôvodne čakala. ()

Episode 2 (2021) (S01E02) 

Hrozná hlúposť. Zmluva o ušlom zisku? Babenka tam preto trčí dva roky či koľko (mimochodom herečka Germani hrala fakt dobre), ale príde Iveta- Alžbeta (ktorá zamachrovala) a zakrátko pár idiotov z trebišovského bordelu urobí poriadky s celým luxusným nočným podnikom, ktorý skončí behom chvíle. Logiku toho ako napokon ostali v Bratislave ani nekomentujem. A ten šušlavý pysk čo tam prišiel krátko pred koncom a má z nich urobiť modelky, to ako kto či čo bolo? Stále sa všetko musí točiť okolo sexu, tvorcovia a niektorí herci sú asi riadne nadržaní a možno by im prospela návšteva takého Goldentime vo Viedni, aby sa vyriadili a videli ako to fakt chodí. Neviem či tomu ešte dám šancu, Blava nemá takú šťavu ako východ. Mauréryna hraná východňarčina mi pripomína Zimkovú v Pásla kone na betóne, proste to nie je ono. Občas som sa trocha usmiala, úplný prepadák to zas podľa mňa nebude. ()

Reklama

Reklama