Reklama

Reklama

Čo sme komu všetci urobili?

  • Česko Co jsme komu všichni udělali? (viac)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Claude a Marie Verneuilovci v prvom filme vydali svoju štvrtú dcéru a v druhom úspešne udržali všetky svoje dcéry a ich rodiny vo Francúzsku. A práve keď sa im podarilo presvedčiť ich, aby neodchádzali, nečakali, že všetci skončia v ich malebnom Chinone, viac-menej vždy na krku. Dcéry a ich rodiny sa im chcú odvďačiť za ich starostlivosť a starostlivosť a využívajú skutočnosť, že Claude a Marie oslavujú štyridsať rokov spoločného života. Začnú pre nich pripravovať veľkú oslavu v ich rodinnom dome, a pretože to musí byť veľká oslava, pozvú do Francúzska aj ich rodičov. Claude a Marie budú musieť pod svojou strechou privítať rodičov svojich zaťov Rachida, Davida, Chao a Charlesa. Toto “rodinné” stretnutie sľubuje, že bude veľmi bohaté na udalosti. Stačí, že tieto rodiny pochádzajú z celého sveta a rozhodne ich nespája rovnaká viera. Nechajte sa prekvapiť a predovšetkým pobaviť. (Cinemart SK)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (99)

William_ 

všetky recenzie používateľa

Jedná se o naprosto dokonale zpracovanou trilogii, kterou doporučuju všem. Víc multi-kulti rodinu snad nikde v kinematografii nenajdete a ty rozhovory mezi jednotlivými rodinami jsou naprosto skvělé a zaručeně Vás pobaví. Stále jako nejlepší považuji první díl, ale toto 3. pokračování nedělá nic špatně, a dle mého je stejně kvalitní, ba i o špetku lepší než díl druhý. Zde se totiž setkáme i s rodiči synů. O zábavu tak bude postaráno. Stále to však není nic převratného a poslední 2 filmy těží co se dá ze slávy prvního filmu, proto to na více než 3 hvězdičky nebude, ale snímek hlavně s dabingem pana Donutila a Elišky Balzarové vřele doporučuji. ()

filmmovier 

všetky recenzie používateľa

Kvalitativně mezi jedničkou a dvojkou, takže v tomhle směru je všechno naprosto v pořádku. Navíc se to tváří jako ideální závěr trilogie, tak snad se nebude vařit z vody a zůstane u tří výborných dílů. Christian Clavier a Chantal Lauby opět výteční, Všichni ostatní mají dostatek prostoru a náležitě ho využívají, tvůrci opět hýří nápady a servírují jeden náramně povedený gag za druhým a tak ta hodina a půl zase uteče jako voda. Hodně jich je sice zase klasicky o stereotypech a kulturních odlišnostech, ale když to funguje, tak proč ne. Tahle série je jedna z nejzábavnějších a hlavně nejpohodovějších z posledních let a ke všem dílům se budu moc rád vracet. Úvodní scéna tohoto je absolutní TOP. 80 %. ()

Reklama

iXtr3m3 

všetky recenzie používateľa

Jednotka bola samozrejme najlepšia, ale nemôžem inak, než subjektívne a hlavne pocitovo dať znovu plný počet. Je to naozaj inteligentná zábava pre dospelejších a vyspelejších jedincov, bez náznakov humusovín ako v teen sračkách. Mám pocit, že už len Claviér a potom partička Boudali a Lacheau dokážu v súčasnosti robiť buď seriózne, alebo dokonale uletené komédie, ktoré nemajú konkurenciu ani v Európe ani vo svete a to mám toho napozeraného tony, Španieli a Taliani sú moc ukričaní, Nemci zažili výslnie pri sérii Fakjú pane učiteli a v podstate to u nich roky ťahal len Elyas M´Barek, Amíci mali výslnie pri pôvodnej sérii Prci Prci s originálnou zostavou a potom to tiež šlo dolu vodou, takže už zostávajú len Frantíci ako istota. ()

zahadum 

všetky recenzie používateľa

Žijete v strese ? bojíte sa povedať svoj názor ? cítite sa nesvoj ak nazývate veci pravým menom ? máte po krk politicky korektného obdobia ktoré žiaľ teraz prežívame ? Nič to ! prichádza predsa záchrana aspoň na hodinku a pol kedy sa všetky obavy rozplynú a môžete sa veselo rehotať nad rasistickou a xenofóbnou ľudskou satirou...prečo ľudskou ? no lebo človek a ľudia by sa mali baviť, usmievať a nie dusiť v sebe problémy a pravdu. Nebolo by viacej vojen, rasových útokov, náboženských sporov a....no trošku som sa zasníval. Do tretice s vydareným rodinným zoskupením ktorému bez debaty kraľuje Claude Verneuil ( stále skvelý Clavier ) sa znovu vydáme na tenké rasistické ľady ale rozhodne vo veselom duchu. Jurta, chobotnica, Helmut a jeho milovanie pri Wagnerovi, čierny Ježiš, shalom aleikum a iné neškodné fóry ma rozhodne zabavili a bolo mi aspoň na chvíľku veselo a po záverečných titulkoch žiaľ naspäť do doby temna, strachu a tichej šeptandy. A domáca úloha, schválne ak sa nebojíte urobte si srandu z niekoho iného ako ste vy, myslím neškodnú ľudskú srandu ako si robia napr. z nás denne naši politici :) to je sranda však ? ale na vrchnosť sa nesmie šahať :) však aj v ZOO je tabuľka ! zvierat sa nedotýkať "   80 % ()

EvilPhoEniX 

všetky recenzie používateľa

Po průměrné dvojce je tu opět návrat ke kvalitám jedničky. Je to sice takový francouzský kvalitní standard, kde je vše vpořádku, ale na filmy dvojce Lacheau/Boudali to samozřejmě nemá, ti mi jsou srdcem bližší. Vyšehrad však v komediální rovině letos kraluje ( tam kino z toho řevu málem spadlo a dokonce při 2 projekcích). Ve trojce opět nejvíce boduje Christian Clavier a Pascal N'Zonzi a k nim se přidávají i tatínkové z jiných párů, což byla sázka na jistotu. Nové postavy, nový přísun rasismu, xenofobních narážek i kulturních urážek a opět to funguje. V paměti mi sice utkví jen 2-3 scény, situačního humoru zde moc není a některé narážky člověk nepochopí, pokud se velmi dobře neorientuje v kulturních rozdílech daných zemí, proto je film i cílen na věkovou kategorii 30-40 +. Celkově příjemně strávených 90 minut i díky slušnému CZ dabingu a jelikož Komedie mám rád hned po Hororech a akčních, tak jsem rád, že se ještě natáčí, byť američané v tomhle žánru už úplně stagnují několik let! Atmosféra v kině nic moc, moc lidí se nesmálo ( byl jsem jeden z mála).7.5/10. ()

Galéria (21)

Zaujímavosti (11)

  • Rolu Odile mala aj po tretíkrát stvárniť Julia Piaton, lenže z projektu musela pre iné pracovné záväzky odstúpiť. Postavu nakoniec stvárnila Alice David. (Arsenal83)

Súvisiace novinky

Startuje týden nejúspěšnějších filmů

Startuje týden nejúspěšnějších filmů

14.12.2022

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 15. do 21. prosince tohoto roku BestFilmFest, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé… (viac)

Reklama

Reklama