Reklama

Reklama

Invázia

(seriál)
Trailer 1
USA, (2021–2023), 16 h 43 min (Minutáž: 33–58 min)

Hrajú:

Sam Neill, Shamier Anderson, Golshifteh Farahani, Billy Barratt, Šiori Kucuna, Firas Nassar, Azhy Robertson, Paddy Holland, Togo Igawa, Max Fincham (viac)
(ďalšie profesie)

Série(2) / Epizódy(20)

Obsahy(1)

Zem navštívil mimozemský druh, ktorý ohrozuje existenciu ľudstva. Udalosti prebiehajú v reálnom čase očami piatich bežných ľudí v rôznych častiach sveta, zatiaľ čo sa snažia pochopiť chaos, ktorý sa okolo nich odohráva. (Apple TV+)

Recenzie používateľa mitrax k tomuto seriálu (3)

Invázia (2021) 

Cela Invazia by sa dala zhrnut do jedneho slova - wajo. Wajo? Premyslali ste nad tym, ze co nim chceli tvorcovia Invazie povedat? Zbytocne. Podla mna to nevedia ani samotni scenaristi. Jedno ale viem, "vajo" to nebude. Podpriemernych 2/5 aspon za herecke vykony nakolko mimozemstania boli fakt, ze lacno a hlavne biedne odflaknuti. Takto ale funguje marketing - nalakame zaujemcov na sci-fi invaziu a dame im take kvapky do hlavy, ze aj zabudnu na co sme ich v tom traileri povodne nalakali na sledovanie. Nie som si uplne isty, ci ma pripadne pokracovanie este po tomto vsetkom bude zaujimat a je uplne jedno aka velka mimozemska lod bola na konci serie vyobrazena a co vsetko z tej lode sa vyruti von. Ocakavam dramu medzi matkou a synom, byvalym vojakom a jeho manzelkou a plac nad zlomenym nechtom pri manikure. edit: kedze niektori otvorene nadhodnocuju, tak ja tiez upravujem hodnotenie 1/5 ()

Season 1 (2021) (S01) 

Invázia moc ako invazia mimozemstanov nefunguje. Je to skor invazia do myslienkovych pochodov ludi, ktori sa dostali vplyvom invazie mimozemstanov do tazkej situacie. V podstate mozu tento serial natacat donekonecna a ked sa scenaristi zamotaju vo svojich vlastnych myslienkach alebo ked ich dej privedie do slepej ulicky, tak si mozu pomoct nejakym WTF momentom. Hlavne posledna epizoda ich obsahuje hned niekolko. Obavam sa, ze samotni tvorcovia serialu, nemaju tak uplne jasno, ako dalej. Samotna akcia s mimozenstanmi o com je aj nazov serialu by sa vosla do jednej epizody a to je pri 10 epizodach trestuhodne malo. V podstate divak nema v nicom jasno, co moze byt uzitocne ale nie ked nakoniec ma divak pocit, ze ani scenaristi a tvorcovia serie nemaju tak uplne jasno, co tym vsetkym vlastne chcu povedat. Ocakaval a tesil som sa na poriadne akcne sci-fi a dostal som poriadnu naloz melancholickej dramy. 2/5 ()

Prvý deň (2021) (S01E10) 

njn... ked scenaristi nevedia kadial delej alebo sa v tom uz tak zamotali, ze sa sami stratili, tak vzdy existuje moznost tzv. WTF momentov. V tejto poslednej epizode prvej serie si ich uzijeme hned niekolko. Asi bolo kazdemu jasne, ze mimozemstania svoje posledne slovo este nepovedali ale obavam sa, ze ja uz ano. ()

Reklama

Reklama