Reklama

Reklama

Bez batožiny

(seriál)
  • Bulharsko Без багаж (viac)
všetky plagáty
Bulharsko, 2006, 550x29 min

Obsahy(1)

Vyberte sa na cestu po svete. Tvorcovia tejto série vás vezmú na Bali, do Japonska, Indonézie, do mnohých exotických krajín... všade sa dozviete niečo mimoriadne, niečo zvláštne, niečo zaujímavé. Vypočujete si pozitívne príbehy ľudí,  ktorí zdieľajú spoločné hodnoty. Dozviete sa o rozmanitých kultúrach a ich histórii, o úžasných ľuďoch a ich životných podmienkach. Vyberte sa na cestu - bez batožiny... (RTVS)

(viac)

Recenzie (3)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Určite dobre ukázaný život vo všetkých kútoch sveta, no pri návšteve Tanzánie si dávajte pozor, aby ste skutočne šli bez batožiny. Vzhľadom na miestnych lovcov a zberačov, pardon atómových fyzikov, by ste aj tak bez tej batožiny ostali. A keďže tam lovia paviánov, tak sa návšteva vysoko neodporúča hlavne Richardovi Stankemu. ()

kolemjdouc 

všetky recenzie používateľa

Překvapilo mě, že to bylo natočeno v roce 2006.Velice zajímavé informace.To už dnes natočí málokdo.Protože, když chcete klást otázky a dostávat fundované odpovědi ,musíte tu historii,problematiku a pod znát a mít nastudovanou.Například nedávno z Mexika z polí kde se uchovávají druhy kaktusů kterým hrozí zánik.Anebo je přibližují lidem aby jim o nich sdělili zajímavosti které jinak nepostřehnete.To dnes už umí málokdo.Vidíme jen spoustu keců  a pomalu žádné záběry a když tak zpracované digitálně.Jako včera někde -  losos skáče proti proudu a evidentně byl přimalován digitálně. ()

Reklama

Reklama