Reklama

Reklama

Série(2) / Epizódy(3)

Obsahy(1)

Docent Stehlík (Ivan Trojan) sa takmer administratívnym omylom dostáva z policajnej akadémie na oddelenie vrážd. Vstúpi do tímu hneď po tom, čo kriminalisti začínajú vyšetrovať brutálnu vraždu mladého dievčaťa v lese pri Prahe. Snaží sa byť užitočný ako špecialista na psychologické profilovanie vrahov, ale na oddelení ho majú všetci za blázna a tak ho neúprosný šéf Šera (Ondřej Vetchý) posadí do kancelárie s extrémne problematickou Fousovou (Tereza Ramba). Verí, že si navzájom znechutia prácu natoľko, že z oddelenia odídu. Netuší, že rovnako ako jeho áčkový tím, prezývaný „Dvojičky“ budú nakoniec tieto dve indivíduá veľmi cenné nielen v kancelárii, ale aj v teréne. A možno nielen pri jednej vražde... (RTVS)

(viac)

Recenzie používateľa Winster k tomuto seriálu (4)

Docent (2023) 

Max 3 hvězdy...minus hvezda i za to ze jeho "kréédo" profily, nejsou nakonci nijak probrány a tím padem je to celé od začátku milně směřováno nikam...k dedukci z přívěsku. ()

Vražda v lese (2023) (S01E01) 

Prvotní zápletka teorie vs praxe...Zajimavej pohled na policejni praci a system fungovani aparatu s tabulkama a platovým zařazenim. Ramba u zkousky nevi ani to co by mel vedet prumernej stredoskolak a vydedukovat a okecat prumerej student VŠ. Rozdil mezi skrcenim a rdousenim byl mela mit v malíku, i pres to ze to ma vedet i kazdej zdravotnik. Setkáni v kanclu kde to je jak v tanku nemá chybu. Pak se mi libi ze tam vládne Etzler :D. Podle 8 platovku je min kapitán (viz.cedulka), takze mistni povýšenecky kecy kolegu  jsou sice pekny do TV, ale hodnost je hodnost. U Stracha je vyhoda ze i steky hrajou herci...Docela me bavi to jak to Ramba stavi jak realitacka kdo odvee jakou praci co kdo dostane za pochvalu a pritom jsou to policajti mg. ()

Presso s mliekom (2023) (S01E02) 

Jak necky, trošku se to nepovedlo co? Ta pravní epizoda ještě ušla. Postrádá to takovou tu nedosažitelnost a mystiku pachatele ze "Strachovek" tohle je absolutně mimo budku. A úúúúúplně vidim přinasrnaou fousovou co jen řve nebo dělá blbosti, jak volá opraváře na kávovar. Jasně...A urcite by Navratil sel hlasit cmajznuti nejakeho notesu, kdyz vi ze by na nej vleteli z cizinecke a z financaku. A taky nevim proc by sledoval slevy, kdyz mu jidlo vozej. Moc Vam to nestimuje. ()

Rozhodnutie (2023) (S01E03) 

Ano policie nemůže mít jen samí ranaře a pistolníky, někdo musí sedět za stolem a dávat nitky dohromady. Ale tenhle človek pak nema co delat v domu vraha....s nazouvakem v ruce. Je to jako by nikdo nechtel aby pro nej v sanitce prijela sestra z dermatovenerologii se starym primarem psychiatrie ze Sadkova. Proste je to pak priatazeny cely za vlasy...a ikdyz si to hraje na drama co se vam prakticky deje za oknem...tak je to uplne mimo mísu. Výhoda tohodle dílu byla takova, ze tam konecne ramba nekroutila tlustym zadkem a nepraskala dverma... ()

Súvisiace novinky

Cenu filmových fanoušků získal Bod obnovy

Cenu filmových fanoušků získal Bod obnovy

15.01.2024

V pondělí 15. ledna 2024 dopoledne byly na tiskové konferenci České filmové a televizní akademie (ČFTA) odhaleny nominace v rámci 31. ročníku předávání cen Český lev. Na začátku tohoto ceremoniálu… (viac)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (viac)

Reklama

Reklama