Reklama

Reklama

God's Waiting Room

Trailer

Obsahy(1)

Príbeh God's Waiting Room je zasadený na Floridu, kde sledujeme osudy troch hrdinov. Mladá a talentovaná hudobníčka sa vykašle na školu len kvôli tomu, aby sa mohla sústrediť na hru na gitare a tvorbu vlastných piesní. Popritom sa zamiluje do chlapíka, ktorý sa vyspal snád s polovicou Floridy. Tretím hrdinom je čerstvo prepustený vrah, ktorý sa snaží zaradiť do sociálneho života. (sochoking)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (3)

Marze 

všetky recenzie používateľa

Nic moc se tu nestalo, pod sentimentalitou neni nic pod povrchem, ale film o nemilosrdnosti mladi nabizi skrytou krasu uprostred nudy. Inde soundtrack se perfektne  pro takovy film hodi. Vypraveni je slabsi.Takove casti celku. Potencialni vyvrcholeni v zaveru kazi muj nedostatek zajmu o postavy, ktere byly trochu zvlastni. Pro rezisera je to debut a snahu o styl mu nelze uprit. Priste to chce vice prace na scenari. Slany vzduch na Floride je primo citit. Pres nasilne sklony uvidite ve filmu nadeji. ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

"God's Waiting Room" ma navnadilo celkom zaujímavou témou a kreatívnym názvom, ktorý sám o sebe spôsobil, že som bol na film zvedavý. Žiaľ, akosi nemám pocit, že by využil svoj potenciál naplno. Nemám síce vnútorne pocit, že by som z filmu ostal sklamaný. Vo finále sa snaží všetko dobehnúť a vo svojej podstate to skutočne ukončí veľmi silným spôsobom. Udeje sa toho viac než dosť a niekedy nemusíme veci vidieť, aby sme ich vnútorne pochopili. Budovanie toho všetkého je ale trošku problematické. Na jednej strane sú Rose a Jules zaujímavými postavami. Pôsobia spolu aj celkom prirodzene. No spôsob, akým sa ich príbeh posúva ďalej a hlavne udalosti, ku ktorým sa dostaneme nie sú pre mňa tak veľmi silné. Okrem toho nevieme síce odhadnúť čo sa stane ale podobne ako pri filme "The Garden Left Behind" som cítil, že finále prinesie nejakú nepríjemnú tragédiu. Rozdiel bol iba ten, že v spomínanom filme som ten moment nepredpokladal. Tu som už mal v určitom bode tušáka, že keď sa nám príbehy našich hrdinov prepoja, pôjde pravdepodobne o nejakú nepríjemnú tragédiu. Ale vďaka tomu si film ku koncu vie získať nejaké body. Pretože niekedy netreba podceňovať silu dvoch vecí. Slov a náhody. To čo niekomu povieme a spôsob ako niečo vyriešime môže vyústiť v následky, ktoré možno nepredpokladáme. Ale už sa to nedá zastaviť. Hudba vo filme je veľmi príjemná a Rose sa ukázala ako celkom schopná speváčka. Takže v tejto stránke film chválim. Čakal som asi len, že ma film nejako výraznejšie zasiahne. To sa nestalo. Ale stále je dostatočne dobrý na to, aby som povedal, že som spokojný. Hodnotenie: B- ()

Reklama

sochoking 

všetky recenzie používateľa

Mladá, pekná talentovaná hudobníčka sa zamiluje do kokotka, ktorý vytrtkal pol Floridy a popritom chlapík, ktorý si odsedel 12 rokov za vraždu sa snaží zaradiť späť do normálneho života. Klasická indie záležitosť. ()

Galéria (3)

Reklama

Reklama