Reklama

Reklama

The Garden Left Behind

Trailer

Obsahy(1)

30-ročná transrodová žena Tina (Carlie Guevara) a jej stará mama Eliana (Miriam Cruz) sa snažia vybudovať si život ako imigrantky bez dokladov v New Yorku. Tina pracuje ako taxikárka, aby našetrila peniaze na svoju tranzíciu. Napriek strachu sa stretáva s doktorom Clearym (Edward Asner), ktorý sa pokúša viesť ju týmto procesom napriek jej odporu a strachu. (dwdb)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (3)

Arsenal83 odpad!

všetky recenzie používateľa

Transžena s polomužským hlasom, ja som fakt nevedel, na čo sa to pozerám, čo to je za stvorenie. Film o hľadaní identity a o probléme s akceptáciou. Niečo, čo podľa mňa patrí na psychiatriu. Odpad, pri niektorých scénach sa mi reálne zdvíhal žalúdok, nepotrebujem pozerať na dvoch chlapov v posteli. ()

kockodan 

všetky recenzie používateľa

Po prvních 10 minutách jsem to vzdal, ale ještě jsem se znovu podíval, jestli si skóre z Rotten pamatuji dobře, a bylo to tam: od kritiků i od lidí okolo 90%. Tak jsem tomu dal ještě znova šanci a k filmu se vrátil, jelikož má naštěstí krátkou stopáž. No ten začátek je docela hodně nudný a rozvolněný a i herecké výkony jsou na pováženou, hlavně všechny interakce Tiny/Antonia s abuelou v kuchyni. Ale ten konec, ten je teda jako rána pěstí do žaludku. Opravdu síla. Zasloužených 85%! ()

Reklama

silentname 

všetky recenzie používateľa

"The Garden Left Behind" ma počas svojich posledných 20 minút absolútne ohromil a odrovnal. Hoci by som o celom filme mohol povedať, že bol dobrý, tak záver bol skutočne fenomenálny. Tématicky to určite nie je film, ktorý sa bude páčiť všetkým. Dokonca si myslím, že film bude mať asi viac odporcov. Každopádne za seba hovorím, že film je dosť silný a má skvelé posolstvo. Carlie Guevara vo svojom debute predáva svoju rolu excelentne a je skutočne perfektná. Veril som jej postavu Antonia/Tiny. Vzťahy sú tu vykrelené takisto dobre. Je zaujímavé ako málo sa toho napríklad dozvieme o Chrisovi, no pritom som mal pocit, že ho poznáme veľmi dobre. Sú tu dobré momentky, pričom najlepšia je pre mňa asi oslava narodenín a tiež keď Tina kupuje stierací lós. Sú tu aj nejaké tie sex scénky a nemôžem povedať, že by mi nejako prekážali. No a potom, ako som už povedal je tu finále filmu, kotré prinesie asi všetky najlepšie momentky. A len samé o sebe sú perfektné. No mrzí ma, že nemôžem vysvetliť prečo, lebo by išlo o obrovské spoilery. Každopádne môžem ale povedať to, že zo mňa skutočne dostal emocionálnu reakciu. Skvelá práca Flavio Alves, takéto filmy podľa mňa svet potrebuje. Hodnotenie: A- ()

Reklama

Reklama