Reklama

Reklama

Peníze – máme jasno

(seriál)
  • USA Money, Explained
USA, 2021, 1 h 54 min (Minutáž: 22–23 min)

Kamera:

Cory Popp

Hrajú:

Tiffany Haddish (rozprávač), Bobby Cannavale (rozprávač), Edie Falco (rozprávač), Jane Lynch (rozprávač), Marcia Gay Harden (rozprávač), Vincent Piazza (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Epizódy(5)

Obsahy(1)

Utrácíme je, půjčujeme si je, šetříme je. Teď nastal čas si o penězích a jejich úskalích pořádně promluvit – od kreditek přes kasina a podvodníky až po studentské půjčky. (Netflix)

Recenzie používateľa Trevor k tomuto seriálu (2)

Studentské půjčky (2021) (E03) 

Študentské pôžičky, Vifonky a na večeru konzerva pre mačky...veru aj takto vyzerá život vysokoškolákov, pretože na chlast a drogy musí byť. A ako inak podľa Netflixu by bolo ideálne aby sa na študentov, ktorí sa po skončení školy beztak nedokážu uplatniť skladali ľudia ktorí chodia do práce tým že budú platiť vyššie dane. Po vlastnej skúsenosti s úrovňou vysokých škôl možem s čistým svedomím povedať že keby zrušili polovicu vysokých škôl ako spoločnosť by sme to v budúcnosti určite nepocítili. Iba by na úradoch práce ubudlo niekoľko stoviek nezamestnaných. ()

Hazard (2021) (E04) 

Jedna z mála epizód v sériách explained kedy Netfix neútočí na bielych mužov ale zobrazuje závislosť gamblerov a zisky ktoré táto závislosť prináša kasínam či vývojárom aplikácií. Ak by bola väčšina ľudí takých ako ja tak by hazard skrachoval, rovnako ako obchod s drogami. Ľudia však takí nie sú a preto bude hazard aj spomínaný obchod s drogami v budúcnosti prekvitať ešte viac. ()

Reklama

Reklama