Reklama

Reklama

Výbušná spiknutí

  • USA Gasoline Alley (viac)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Jimmy Jayne (Devon Sawa) je podezřelý z trojnásobné vraždy tří hollywoodských hvězd utopených v bazénu luxusního hotelu. Když ho detektivové Freeman (Bruce Willis) a Vargas (Luke Wilson) pronásledují, Jimmy podniká vlastní vyšetřování, aby našel skutečného viníka. (TommyZR)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (27)

vegetol.mp 

všetky recenzie používateľa

Solidně natočenej film, ve kterým se divák sice nedočká ničeho novýho, ale jinak se mu dostane vcelku ucházející zábavný podívaný. Dewon Sawa podává slušnej výkon a zlej není ani Luke Wilson jako férovej detektiv, co případ vyšetřuje. Co se týče Willise, začínám věřit skazkám o tom, že trpí demecí. V tomhle filmu totiž téměř nemluví a pokud něco řekne, jsou to vždycky jen krátký věty. Složitějšího textu se tu divák od něj nedočká a většinu dialogů odtáhne jeho kolega Wilson. Celkově to ale divácky nijak neruší, takže se dá Gasoline Alley odkoukat bez újmy na zdraví. ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

New Willis, same shit. No dobre, dejovo to je taká klasická tuctová epizóda CSI, FBI, KGB, či jak sa tie nekonečné trojpísmenkové kriminálky volajú a vizuálne to skoro pripomína regulérny film. Ale Willisovi sa už nechce ani hovoriť a je tam fakt k hovnu. Teda vlastne nie. Keby tam nehral, tak by o to hovno nikto ani nezakopol, takže asi sa producentom týchto blockbusterov jeho angažmá, hoci aj na pár sekúnd a v totálne dementnom stave, oplatí. Najkvalitnejšie sú na celom filme vegáčové titulky. Za tie jedna hviezda. Ale je to plytvanie dobrým matrošom. 1/10. ()

Reklama

borec999 

všetky recenzie používateľa

Ten typ filmu, ktorý ťahajú neznámi herci (Devon Sawa v hlavnej úlohe bol vcelku v pohode a podobne aj charizmatická herečka Star) a kazia tí známi (Lukeovi Wilsonovi úloha nekompetentného a naivného policajta príliš nesadla, no a Bruceov výkon vzhľadom na jeho diagnózu zrejme nemá zmysel riešiť. Celkovo je Gasoline Alley po technickej stránke jedným z lepších posledných Willisových kúskov a dá sa považovať za plne profesionálne akčné béčko- režisér E.J. Drake sa každým filmom mierne zlepšuje (čo však nie je až tak náročné, keď bol váš prvý film totálne amatérsky brak). Obrovská škoda záveru, kedy sa Sawa evidentne snažil ale žiaľ Bruceov stav mu nedovoľoval podať 100% výkon... Na pomedzí 2 a 3*. 45% ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Začiatok ešte ok. Normálne keď tam na miesto činu prišli Bruce Willis s Lukeom Wilsonom, mal som pocit, ako by som sledoval Sedem alebo neviem akú špičkovú detektívku. A tam to skončilo, opraty do rúk potom vzal Devon Sawa s vizážou neumytého automechanika a ten takto rapavý šiel všetko vyriešiť. Zvyšok bol už na smiech s výrazne topornými hereckými prejavmi najmä u ženského osadenstva. ()

oveckaoa 

všetky recenzie používateľa

Světe div se od doby remaku Přání Smrti je tohle první film s Brucem, kterému jsem dal 3 hvězdy a dal by se doporučit ostatním sem dal 2 hvězdy a níže (poznámka neviděl jsem všechny ).   Jak píšou na recenzi na kinoboxu Sawa je herec jednoho filmu jeho kariéra začala a skončila prvním Nezvratným osudem od té doby už v ničem dobrém nehrál zde hraje bývalého policajta nyní tatéra co jde do baru tam potká prostitutku a nabídne jí práci pak ji někdo, ale zabije a on je podezřelý   Bruce je zde tak 10 minut  60 procent ()

Galéria (49)

Reklama

Reklama