Reklama

Reklama

Laibach: God Is God

(hudobný videoklip)
všetky plagáty
Krátkometrážny / Hudobný
Slovinsko, 1996, 3:50 min

Réžia:

Sašo Podgoršek

Hudba:

Laibach

Hrajú:

Laibach

Obsahy(1)

Skladba God is God vyšla jako úvodní píseň z alba „Jesus Christ Superstar“ slovinské industriální kapely Laibach. Video k této skladbě natočil slovinský režisér Sašo Podgoršek. Ve videoklipu můžeme vidět frontmana kapely Milana Frase, který chodí po horách v mnišském hávu. Postupně se k němu připojují ostatní členové kapely, kterým se v nepravidelných intervalech mění obličej pomocí rentgenového záření. (Trajektt)

(viac)

Recenzie (2)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Pieseň "God is God" je úvodná, v poradí prvá skladba z piateho radového štúdiového albumu slovinskej experimental industriálnej hudobnej skupiny Laibach. Album sa volá "Jesus Christ Superstar". Vyšiel dvadsiateho ôsmeho októbra roku 1996 pod značkou vydavateľstva Mute Records. God is God. Boh je Boh. Laibach je Laibach. Laibach je boží. Je to jedna z najvýznamnejších, najoriginálnejších a zároveň aj najkontroverznejších skupín, z ktorých tvorbou som sa stretol. Mali výrazný vplyv na formovanie môjho hudobného vkusu. Sledujem ich už dlhé roky a ešte stále ma dokážu prekvapiť a fascinovať. Ich kreativita a umelecké nadanie sú na úrovni hudobnej geniality. Rovnako pôsobivé je i vizuálne spracovanie ich videoklipov. Dôkazom tohto môjho tvrdenia je klip ku songu "God is God". Je monumentálny ako aj celá tvorba tejto slovinskej formácie. NSK. Neue Slowenische Kunst! Laibach is God. ***** ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

V niekoľkých filmových umeleckých štýloch natočený videoklip, ktorý aspoň tým vynahradzuje svoju naratívnu nezmyselnosť. ()

Reklama

Zaujímavosti (2)

  • Videoklip se natáčel ve slovinských Julských Alpách. (Trajektt)

Reklama

Reklama