Reklama

Reklama

Vstupenka do raja

  • Česko Vstupenka do ráje (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Keď vám dcéra, ktorá trávi prázdniny na Bali, oznámi, že sa tam zamilovala a bude sa vydávať, pravdepodobne skočíte na prvé lietadlo a poletíte jej to vyhovoriť. Presne to sa stalo Georgovi Clooneymu a Julii Roberts v úlohách šokovaných rodičov, ktorí sa rozhodnú zachrániť svoju dcéru Lily pred následkami letnej lásky. V tomto smere majú bohaté vlastné skúsenosti. Pred devätnástimi rokmi sa po podobnom vzplanutí vzali, pred štrnástimi rokmi pochopili, že to nebol dobrý nápad a tak ukončili krátke dobrodružné spolunažívanie rozvodom. Odvtedy sa snažia jeden druhému vyhýbať, ako sa len dá. Vedia, že každé ich stretnutie skončí hlasnou hádkou. Teraz však vyhlásili dočasné prímerie, aby vyslobodili svoju dcéru „z pazúrov“ chytrého, pekného a podnikavého domorodca, ktorý sa živí pestovaním a predajom morských rias. V príprave rafinovaných pascí, ktoré majú ich dcére zložiť ružové okuliare, sú síce veľmi dobrí, žiadna z nich však neklapne tak, ako naplánovali. Čo je však horšie, kulisy morského raja začínajú prebúdzať spomienky na krajšiu časť ich spoločnej minulosti. A aj keď sa bránia zubami nechtami, nebezpečenstvo, že do toho znova spadnú, doslova visí vo vzduchu. Táto záchranná operácia sa skrátka vyvíja úplne nečakane. (CinemArt SK)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (152)

Enšpígl 

všetky recenzie používateľa

Začíná se blížit podzim, což jsme dneska na počasí silně pocítili a upřimně je to na hovno období co se blíží a o to víc vyniká tenhle biják se svejma luxusníma letníma exotickejma exteriérama, ach bože, ideál se po filmu sbalit, vzít plavky a letět se zazimovat na Bali. Ustřední pár Julie s Georgem má mezi sebou potřebnou chemii pro podobně romantickou komedii, takže když má rozesmívat, tak rozesmívá, když má jít na srdce, jde na srdce. Myslím si, že pro pár co hledá pohodu, zábavu a romantiku je tohle fakt top film. Mně osobně hrozně seděla postava George Clooneyho, humor který praktikovala je přesně v mém stylu a Geroge tohle umí výborně podat, vlastně pořád nemám jasno jestli nejsou tři hvězdy málo, uvidíme možná to tady ještě přehodím. ()

Spiker01 

všetky recenzie používateľa

Rom-com, který by jako vypadl z nultých let, jen ti herci jsou o 20 let starší, než si je pamatujeme. George Clooneyho posledních deset let docela sleduji, u Roberts je to tak 50/50, ale v rámci toho, že se zkrátka tyto typy filmů dnes točí málo a ještě míň se posílají do kin, a já tento žánr měl vždycky rád, tak jsem Ticket to Paradise celkem ocenil. Nedostanete žádnou pecku, ale žánrovou jistotu s provařenou leč fungující zápletkou ano a tak k tomu lze přistupovat poměrně přístupně. ()

Reklama

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Čakal som typickú romantickú šablónu, ktorá tu napokon zhruba aj bola, ale napokon to nebolo vôbec na zahodenie. Najväčšou prednosťou celého filmu je samozrejme to originálne prostredie, keďže sa dej odohráva na exotickom Bali. Tajuplný ostrov má svoju špecifickú identitu, ktorá veľmi príjemne oživila celý príbeh. Ďalším výrazným triumfom bolo samozrejme herecké obsadenie a ich svojské postavy, ktorých sarkastický prejav zmiešaný s dôvtipom výrazne posunul množstvo dialógov na vyššiu úroveň. Občasné infantilné správanie bývalých manželov radšej opomeniem, keďže to mi prišlo trochu trápne. Ale inak celkovo fajn, až na tú finálnu fázu, ktorá už bola plná klišé (ale iné sa ani nečakalo). Silnejšie 3* ()

Sany33 

všetky recenzie používateľa

Príbeh: Dcéra dvoch znepriatelených rodičov sa rozhodne pre svadbu s chlapcom z Bali, ktorého pozná sotva mesiac. Rodičia sú teda nútený spojiť sily aby tomu zabránili. Herecké obsadenie: Clooneyho som videl vo filme po veľmi dlhej dobe asi do Dannyho parťákov a trocha nám zostarol. Ale stále sa drží ako tak vo forme a je to celkom sympoš. To sa nedá povedať o Julii. Hviezde romantických filmov z konca minulého storočia, ktorej som sa miestami až bál. Ak by nemala dokonalo nastylovaný účes - tak takto nijako by som si predstavoval smrtku. Ale klobúk dole, že sa vo filme odlíčila to chce odvahu aj pre ženu ktorá nemá jej vek. Prevedenie: V podstate sa jedná o tuctovú romantickú komédiu akých je na trhu kopa s nabitým hereckým ansámblom ale jedna vec je na tejto konkrétnej komédií lepšia. Dokonalý vizuál a prostredia Bali (síce nenakrúcanom na Bali). Pocity: Ja som sa celkom bavil. Nebadal som asi žiadny rušivý efekt. Akurát je škoda že podobných filmov je už kopa a tak sa aj tento zaradí iba do zástupu podobných romantických komédií ale neváham si ho pozrieť znova. Pridaná hodnota: Romantika s kontrastom staršej a mladšej generácie na pozadí nádherného exotického raja. 74% ()

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Dva rozhádaní rodičové jedou na Bali rozmluvit dceři svatbu a jak už to tak bývá, všechny plány vezmou za své. Obehraná písnička, ale koukat se na Clooneyho s Julií Roberts je prostě zábava a je nejspíš jedno, o jaký žánr se jedná. Své si odvedly i nádherné scenérie a celým filmem se táhne taková vyletněná pohoda. Snad jsem jen čekal, že se trochu víc zasměju. Ale tak co už. 65% ()

Galéria (24)

Zaujímavosti (2)

  • Během závěrečných titulků běží nepovedené scény. (griph)
  • Přestože se děj filmu odehrává na Bali v Indonésii, byl natočen v australském Queenslandu. (honzikk)

Súvisiace novinky

Julia Roberts a Jennifer Aniston si vymění těla

Julia Roberts a Jennifer Aniston si vymění těla

30.01.2023

Režisér povedené romantické komedie Palm Springs Max Barbakow našel svůj příští projekt. Letos se dočkáme jeho nové komedie Brothers s Joshem Brolinem, Brendanem Fraserem a Peterem Dinklagem, nově si… (viac)

George Clooney není na prodej

George Clooney není na prodej

04.12.2021

Hollywoodské hvězdy často více než na filmech vydělávají v reklamě - kolikrát jste v poslední době viděli George Clooneyho ve filmu a kolikrát jen pít Nespresso? Jedna firma ale zjistila, že slavnou… (viac)

Reklama

Reklama