Reklama

Reklama

Zettai BL ni naru sekai vs Zettai BL ni naritakunai otoko

(seriál)
  • Japonsko 絶対BLになる世界vs絶対BLになりたくない男 (viac)

Obsahy(1)

Bezejmenný hlavní hrdina si jednoho dne uvědomí, že žije ve světě BL (boys love). Ze všech sil se snaží být vedlejší postavou v tomto světě, vtipně glosuje stereotypické scénáře a brání se všem sexy klukům, kteří by se mohli přiblížit, ale tohle je svět BL. (Kvalik)

Recenzie (4)

Zíza 

všetky recenzie používateľa

Nudné, nezáživné... možná se to má tvářit jako parodie na BL klišé, ale to tomu vydrží jen minimum času, nakonec i to začne být otravné a vlastně to nakonec samo velmi snadno sklouzne do toho, čemu se to chce jakože vyhnout. Nejlepší na tom byl opening a ending. Herecké výkony... jako nějaké tam byly, ale vlastně nebyly třeba. Rychle zapomenutelné prázdno. ()

Kvalik 

všetky recenzie používateľa

Jak už to tak u parodii bývá mají ze začátku velmi vtipný nápad, ale po cca 10 minutách začíná být ohraný. Bohužel ani A Man Who Defies the World of BL se tomuto pravidlu nevyhlo. Jedná se spíše o průměrný seriál u kterého pousmějete nad tím, jaký je hlavní hrdina pako. ()

moikan 

všetky recenzie používateľa

Bavila som sa hláškami z filmu, druhý diel bol v tom topka- veselá hudba a vtipné komenty hlavnej postavy . Do tretieho to bola fajn paródia, potom sa to nenápadne zvrtlo na BL pribeh.  Prehnané gesta a pohyby- čo nie je to pre japonské herectvo nezvyčajné, ale tu sa preháňa ešte viac. Za plus dávam, že bolo zábavné počúvať všetky tie najotrepanejšie frázy a dialógy z BL mangy, klipkanie očami, klišé ako nepriamy bozk, náhodné stretnutia, náhodné dotyky, náhodné záchrany, atď. Dobré boli analýzy konzekvencii konania postáv a príčin vzniku scénok, vysvetľovanie ako vzniká hlavná BL postava, najkrajší si vyberajú najkrajších a škaredší škaredších, atd. No vlastne tam ani škaredí herci neboli, ako bolo povedané už v prvom diely: v tomto svete sú iba sami pekní chlapci. Škoda, že to celé končí tak stereotypne a predvídateľne. Na hercov fajn pozeralo, opening song bola super, miestami som mala dojem, že je to kórejsky film – teda by som ešte chcela vidieť tento film v kórejskej verzii, kde by všetko bolo prekrásnejšie, pompéznejšie a okúzľujúcejšie. Aj keď pár scénok a priamočiarosť japoncov by si asi nedovolili. ()

Reklama

Reklama