Reklama

Reklama

Stromy a mír

  • USA Trees of Peace
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Čtyři ženy různého původu a přesvědčení se během rwandské genocidy snaží uniknout smrti. Společný boj o přežití mezi nimi vytvoří nezlomné pouto. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (5)

JohnCoffe 

všetky recenzie používateľa

Přiznám se že jsem ty cesty do niter jednotlivých uvězněných nedával a přetáčet film na zajímavější momenty už od 20.minuty. ()

Reklama

Zlty_Dodo 

všetky recenzie používateľa

silný príbeh, slabo spracovaný, úplne to zabila veta, že za to môžu Belgičania.. pre liberálnych mrzákov asi vysoko kvalitný film.. ()

xxmurphyxx 

všetky recenzie používateľa

Štyri baby sú zavreté niekoľko desiatok dní v podzemnej kobke na chales niekde v prdeli Afriky. Tri sú čierne, jedna biela. Jedná sa oháňa vierou, druhá to hrá na neutralitu a tretej kvalitne jebe a obviňuje ako inak bielych za to, že sa banda negrov medzi sebou šaluje mačetami, kto je viac čokoládový. Biela len poslušne drží. Celý film tam len haluzia, čítajú šlabikár a vedú kecy o hovne. Najvypätejšia situácia je potajomky zožraté jablko. Jedna hviezda, že to bolo farebné a ozvučené. ()

Marze 

všetky recenzie používateľa

Soudrzny a dobre napsany pribeh o vytrvalosti a pekny priklad nizkorozpoctoveho vypraveni. Fyzicke a emocni dusno, ale nejaka sila tu pusobi a odmen za vytrvalost je vic. ()

Galéria (5)

Reklama

Reklama