Reklama

Reklama

Majstrov Syn

  • Slovensko Jackie Chan a majstrov syn (viac)
Trailer

VOD (1)

Mladý Won Fei-Hung (Jackie Chan), syn legendárneho majstra bojových umení, je až príliš odvážny – rozumej ľahkovážny – a neustále vymýšľa len samé darebáctva, namiesto toho, aby sa venoval zdokonaľovaniu v technikách kung fu... Keď sa však jedného dňa, vďaka jednému z jeho nespočetných žartíkov, zraní syn istého významného muža, rozhodne sa Wonov otec poslať svojho „nevycválaného“ syna do učenia k jeho tvrdému strýkovi Su Hua Chimu (Siu Tien Yuen) - aby ho naučil disciplíne! O strýkovi vie Won len toľko, že svojich žiakov učí jednu z výnimočných techník boja kung fu a že niekoľko z nich vďaka jeho nešetrnému, ba až nemilosrdnému spôsobu výučby skončilo zranených - s trvalými následkami! Won sa spočiatku zdráha, no keď zlyhá v súboji s nájomným vrahom známym pod prezývkou Hromová noha (Jang Lee Hwang), ktorému zaplatili, aby zavraždil jeho otca, pochopí, že techniku „opitého boxu“ sa musí naučiť za každú cenu! (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (239)

kitano 

všetky recenzie používateľa

Esencialny eastern zo vsetkym co ktomu patri. Tradicny, mnoho krat citovany pribeh o tom ako niekto dostane na drzku, potom absolvuje tvrdy trening, aby sa mohol pomstit. Dialogy iba vyplnuju miesto medzi pocetnymi subojmy, ktore su samozrejme ako inak skvele. Za vsetko hovori fakt, ze dnes uz legenda Yuen Woo-Ping,nieje len choreografom akcnych scen, ale aj reziserom tohto snimku. Neda sa hovorit o nejakych zaporoch, pretoze tento film je klasika a nikto by sy ho uz hadam ani nedokazal predstavit inac. Kazducky prvok, kazdy snimok tohto filmu je jeho neoddelitelnym prvkom. Zaverecna bojova scena je pre mne ako zaver z westernu Dobry zly a skaredy. Scena ktora ukazkovo reprezentuje podstatu a tipicku ukazku svojho zanru a zaroven je tym najlepsim, co mozete v easternoch najst. Nemyslim len chreografiu, ale vsetky prvky - skvely drunken styl, dramaticky priebeh bitky, stary senilny majster, to vsetko vytvara tu skvelu, neopakovatelnu atmosferu. (10/10) ()

Cappuccino 

všetky recenzie používateľa

Konečne viem, odkiaľ sa Jackie Chan naučil svoje umenie mlátenia ľudí všetkými možnými predmetmi, ktoré má po ruke. Aj keď kung-fu filmy nie sú moja krvná skupina, bizarný námet s opileckým majstrom a jeho technikou založenou na alkohole ma pobavil. Nejaký prepracovaný príbeh od toho však skutočne nečakajte, lebo budete sklamaní. Zhrnúť by sa dal dvomi kratšími vetami alebo jednou dlhšou. ()

Reklama

Mononoke. 

všetky recenzie používateľa

Tak tu asi to hvězdné hodnocení srazím. Jackie Chan je ukňouraný fracek, který se ani za mák nepoučí ze svých chyb a jeho učitel, starý opilec, který se až po džberu vína udrží na nohou měl být prý tím nejtvrdším učitelem Číny, haha. Sice tu jsou vtipné momenty, bitek by mohlo být méně, a hlavně zápletka by nemusela být tak jednoduchá a přímočará...ale chápu, to se od kung-fu filmů přece očekává:) ()

Malarkey 

všetky recenzie používateľa

Oni to třeba Asiati nepřiznají na plnou hubu, ale ten mistr byl regulérní alkoholik. A celý ten příběh vlastně byla alkoholikova iluze, kterou si vysnil, když jednou takhle z baru upad do škarpy a prosnil v ní celou noc. Jak jinak by se pak mohla stát celá ta souhra bláznivých událostí, co se ve filmu objevila. Film samotný byl jinak fajn. Jackie Chan by si zasloužil regulérních pět hvězd, ale film jako takový je spíš jenom sběr scének, kde se Jackie řeže. Další sběr scének je jenom typická kung-fu zběsilá bláznivina, která je fajn, ale musí sednout. I proto dávám takové hodnocení. Každopádně Jackie je frajer. Samotnej trénink je naprosto dokonalá záležitost. Je vidět, že ne bezdůvodně se proslavil po celém světě. ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Pre mňa neexistuje lepší a zároveň najzábavnejší akčný film z Jackie Chanom ako tento. Mal som ho možnosť vidieť ešte ako 6 ročný zo simultálnim dabingom a dodnes si pamätám finálnu scénu do posledného detailu. Film sa mi páči hneď z viacerých dôvodov. Za prvé je to Jackie Chan, ktorý je pre mňa akčným kráľom, a v tomto filme v najproduktívnejších časoch svojho života skĺbil ľudský bojový balet s humoru s takou vyváženosťou aká sa už v neskorších jeho filmoch vyskytovala len zriedka. Za druhé je to Yuenová réžia, ktorá film umocňuje nie len na bezduchú akčnotu plnú bojových scén, ale ako plus dokáže nahliadnuť do charakterov s takou vervou a nevtieravosťou, že si postavičky jednoducho musíte zamilovať a tiež rafinovane využíva prostredie, v ktorom mnohé súboje prebiehajú a po tretie je to 8 opitých bohov, ktorý pre mňa predstavujú najúžasnejšie bojové štýly a nemá na ne ani drak alebo tiger. tento film skrátka zbožňujem. ani na sekundu nenudí, spĺňa svoj účel a hlavne sa pre mňa stal kultovým. ()

Galéria (60)

Zaujímavosti (19)

  • Film spopularizoval bojové umenie Zui Quan (opitá päsť) vo svete. (Peter-1307)
  • Jedná se o raný milník v kung-fu komedii, díky které se Jackie Chan (Wong Fei-Hung) proslavil. Chanův honorář byl 50 000 hongkongských dolarů. (Peter-1307)
  • Jackie Chan (Wong Fei-Hung) málem přišel o oko, když ho Jang Lee Hwang (Jim Ti-Sam) během závěrečné bojové scény kopl do hlavy. Když se to Hwang dozvěděl, odmítl záběr opakovat. (CrypzzXD)

Reklama

Reklama