Reklama

Reklama

Taxi Driver

(seriál)
  • Južná Kórea Mobeomtaeksi (viac)

Série(2) / Epizódy(32)

Obsahy(1)

Akčný a napínavý seriál, ktorý čerpá námety aj so skutočných udalostí v Kórei. V okamihu, keď sa niekomu svet otočí chrbtom a nič sa mu nezdá fér, je tu pre neho taxi-služba Deluxe-taxi. Pravdaže sa nejedná o hocakú spoločnosť. Pokiaľ túži niekto po pomste, najme si túto skupinu ľudí a rýchlo svoju pomstu dosiahne. Deluxe-taxi pracuje anonymne a pomerne rýchlo, pričom platba za ich služby môže byť prijatá všelijako. Hlavnými hrdinami sú vodič taxíka - bývalý vojak (Lee Jee-Hoon), mladá šikovná hackerka (Pyo Ye-Jin), opravári a mechanici (Jang Hyuk-Jin a Bae Yoo-Ram) a majiteľ a „mozog“ všetkých operácií (Kim Eui-Sung). (Eawy)

(viac)

Recenzie (10)

Yoshitsune 

všetky recenzie používateľa

Když sem s tímhle seriálem začínal, tak sem si myslel že to bude něco jako Drive s Ryanem Goslingem. Temná nihilistická záležitost, která člověka vyždíme a pak pohodí do rohu. Aaa ono to úplně tak neni, jako jo co případ to zvrácenost, odpornost a krutost, ale v tomhle seriálu je i humor a jistá dávka něžnosti a citu. Ve finální čtvrtině, ze seriálu to sice zmizí a seriál se tak stane velice temnou záležitostí. Je-hoon Lee je tedy pan herec, protože hrát tolik různých postav a hrát je na jediničku, to už je něco a v tomhle směru se mi líbilo, jak to i hrál, hrál to na takového blbečka, to aby ti proti kterým šel si mysleli jakž ho mají v hrsti. A co se týče akce, tak bitky sou scie krátký, ale zase luxusní. Jediné negativimu, které bych mohl seriálu vyčíst, je prokurátorka, která velkou část seriálu, hazí hrdinům klacky pod nohy a její potřeba je zatknout je až obsedatní. Přitom ty proti kterým Duhová Taxi služba jde, ví jak obejít zákony, nebo si z nich nic nedělají, takže potrestat ty šmejdy neni jen tak. A až ve finále, paní velkomožná prokurátorka, pocítí tu bezmoc a velice bolestnou trpkost, že na některé normální zákony neplatí. Ale i tak dám plný počet a to protože mně seriál bavil a hlavní parta mi přirostla k srdci. ()

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

1.seria: Po par dieloch s rychloposuvom som to zabalil a neskor si pozrel serialovy recap. Tym som sa uistil, ze som konal spravne a nestracal este viac casu. V skratke: Naivna somarinka o tom ako roznoroda a radoby-vtipna skupinka "vykonava spravodlivost". Predstavte si juho-korejsky kresleny komix prevedeny do serialovej podoby. Hlupucke, idealisticke a naivne. Skvadra je typicka pre JK kinematografiu, "tazky sympatak", ranena inteligentna ctitelka a nekompromisna zastupkyna statnych zloziek, ktora ma zabezpecit "iskrenie". Obcas su vsak v uplne odtrhnutej verzii seba samych. V zrychlenom rezime som preletel par dielov, ale uroven je stale rorvnako nizka. Mladsie publikum sa vsak moze pobavit. Ostatny;m neodporucam. Chabe dvojhviezdie. 30% ()

Reklama

Chrustyn 

všetky recenzie používateľa

Korejci mají řemeslo v paži, ale jejich seriálové tvorby mě trochu míjejí, nebo spíše ubíjejí. Jak dojde na akci je to velice fajn, ale seriál se extrémně zaměřuje na postavy, které se s každou další epizodou rozšiřují a jediná není skutečně zajímavá. A na každou epizodu je tak 10 minut akčních scén a to je dost málo, vzhledem k tomu, že byste se seriálem měli strávit více než 16 hodin. ()

ChArLeNe 

všetky recenzie používateľa

아싸! Kvalitu si drží až do konca (a nesklamalo ako Lookout). Seriál je plný akcie a každá epizóda je zaujímavá. Prípady sú realistické, o to väčší účinok na diváka má sledovanie pomsty (naviac, v závere 15.epizódy bola skutočná obeť krivého obvinenia, podľa ktorej bola inšpirovaná epizóda, taktiež aj Udata prípad je podľa skutočných udalostí). Páčila sa mi rozmanitosť príbehov a aj čo sa týka toho, ako postavy navzájom spochybňovali svoje metódy a priniesli dávku sebareflexie. Má to nákazlivý soundtrack, a zvučka vo mne vyvolávala rovnaké pocity ako pri Defendant. Hlavná postava tvorí veľkú časť dojmu a vedľajšie postavy dotvárajú celkový dojem (a našťastie speváčku, ktorá mala stvárňovať postavu hackerky, vymenili za skúsenú herečku). Chcela by som Lee Je-Hoona znova vidieť v nejakej akčnej role, no najlepšie v druhej sérií. ()

Eawy 

všetky recenzie používateľa

Pre mňa jeden z najlepších akčných seriálov aké som videla v roku 2021. Každý príbeh/prípad sa na začiatku odohráva dve epizódy, pričom vo vás filmári dokážu vyvolať naozajstný hnev proti antagonistom. Lee Je-Hoon je výborný herec, a dokonca niekoľko násobne vo filme hrá "že hrá", čo je dokonalé. Seriál som pozerala dvakrát, raz sama a raz som ho ukázala mladšej sestre a vyvolal v nej podobné pocity hnevu a beznádeje a absolútnu spokojnosť, keď sa deluxe taxi podarila pomsta. Všetci herci hrali neskonale dobre, ale moje srdce si okrem Lee Je-Hoona získala aj Cha Ji-Yeon, ktorá bola asi jedna z najlepších bad-ass antagonistiek aké som videla. Celý seriál dopĺňa taktiež vynikajúci soundtrack (jednu pieseň naspievala aj Cha Ji-Yeon). 100% ()

Galéria (32)

Reklama

Reklama