Reklama

Reklama

Päťdesiat odtieňov čiernej

  • Česko Padesát odstínů černé (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Držte si nohavičky aj bránice, do kín prichádza dráždivá a na päťdesiat spôsobov šťavnatá paródia Päťdesiat odtieňov čiernej. Rovnako ako sivé bestsellery prináša zopár šokujúcich odhalení a hneď tým prvým je, že erotický hit a drzá bláznivá komédia idú nehorázne dobre dokopy! Emotívne vypätá a strašne vážna romanca si poriadny výprask hrubozrnnou a priamočiarou zábavou jednoducho priam pýta. Cieľom preto tentoraz nebudú erotogénne zóny a odvážne predstavy, ale predovšetkým centrá smiechu. Čo keby bol Christian skôr Black než Grey, prachy získal dosť pochybným spôsobom a v posteli by bol úplne márny? (Bontonfilm SK)

(viac)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (251)

Paldiny 

všetky recenzie používateľa

Hovorí sa, že Sivá bola pre ženy a Čierna mala byť pre mužov, no je to len polovičná pravda. Čierna totiž nie je pre nikoho, Marlon Wayans tie paródie skrátka nevie a aj tu trestuhodne zabíja všetok potenciál. Poznáte to tak, že sa vám za chodu ženú hlavou vtipnejšie situácie ako tie, ktoré bežia pred vami. Vlastne tu vyšiel tradične až jeden fór a to odkaz na Whiplash, zvyšok sa rovná trapasu, nude, zasraným slipom a zas tým černošským kecom - vážne sa v Amerike iné nerieši ? ()

dee.n 

všetky recenzie používateľa

Parodie na film, který se sice bere děsně vážně, ale ve skutečnosti sám parodií je, ať chce, nebo nechce. Proč vlastně takový film točit? Je to vůbec dobrý nápad? V tomto případě hlavně hrozně moc nedotažený. Žalostně málo vtipných momentů, to i já bych z toho vytřískala víc. Nechutný, jednoduchý humor, ale hlavně nekonečně táhlá a dlouhá nuda. Film nemá čím překvapit, zaujmout, dialogy jsou uspávajíící, herci trapně přehrávají. Sečteno podtrženo jedna hvězdička a film navždy smazat z mé paměti, at nezaclání kvalitním snímkům. ()

Reklama

Sundance.cz 

všetky recenzie používateľa

Budete se bavit, pokud 1) jste viděli originál 2) máte rádi parodie Film jde v posloupnosti jako originální film. Ano, jsou tam trapné a nechutné části (v kterém parodii nejsou), ale je tam také hodně světlých částí, kdy neudržíte koutky v klidu :). Telefonní seznam -Christian Grey -Christian Black -Christian Black-as-hell ... ()

Jaro.Krafcik 

všetky recenzie používateľa

Paródia ktorá porazila svoju romantickú a hlavne erotickú predlohu pre teen publikum. Ako áno pár trapasov sa našlo ale človek sa zasmeje. Podobnych filmov ako je napríklad scary movie treba viac. Ale obcas už bývajú otravné, vôbec sa nečudujem slabému hodnoteniu v percentách, človeku to jednoducho musí podľa nalady sadnúť. Aby to nebol odpad či priemer. Netflix opäť vytiahol aj dabing čo treba určite pochváliť. 4* ()

Lukyn007 

všetky recenzie používateľa

Jako celek působí Padesát odstínů černé přijatelně. Nicméně přítomnost zbytečně vulgárních gagů i nastavovaných (ne)vtipů film se vší parádou zkrátka zabíjí. Tvůrci se snažili, ale snaha není vše. Wayans by se měl na své filmy konečně podívat a dát všem divákům za pravdu. Příště by to třeba mohlo konečně vyjít. ()

Galéria (87)

Zaujímavosti (4)

  • Film se natáčel v v Hollywoodu a v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama