Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Denníček (3)

Game of Thrones

oj tak toto skuskove sa nieslo v znameni tohto serialu, riadne nas s priatelkou chytil, ale nakoniec "len" 4 hviezdicky, kvoli niektorim scenam, ktore mi neboli zrovna prijemne... ale serial paradny

ale na druhu seriu cakat asi nevydrzim az do marca 2012, to urcite serial z dielne HBO predbehnu knizky, kde sa prave vydava 5. dvojkniha :-)

Game of Thrones

oscar mojimi ocami

tak uz davnejsie som chcel okomentovat oscarov, ale som sa k tomu nedostal :)

najlepsi film - the King's Speech  - ako bol to super film, to im beriem, pre mna najlepsi za uplynuly rok je The Inception - Nolan ma s nim proste dostal :-)

Urcite lepsia volba najlepsieho filmu oproti minulemu roku - The Hurt Locker. Ako aj ten film mal nieco do seba, ale nebol to rozhodne najlepsi film 2009. Vybrany bol len za aktualnu tematiku ktoru zobrazoval (amici a vojna v iraku) - dokazuje to aj "naj" priecka - najnizsie trzby oscaroveho filmu

The King's Speech bola dobra volba :-) Tak isto aj najlepsi herec Colin bol pravom zvoleny.

Herecku neviem posudit, nevidel som este Black Swan, necham si to na neskor. Najlepsi herec vo vedlajsej - dobra volba, trafili, aj ked mne sa pacil aj Jeremy Renner v The Town, ale lepsi bol asi Bale.

Najlepsia herecka vo vedlajsej, tak vybrali najlepsiu, ale nominacia nebola nejaka extra.

Najlepsia rezia - O.K. ale v nominacii mi chybal Nolan, vyhodil by som Coenovcov

Ostatne boli dobre, niektorym sa az tak nerozumiem, ale co ma najviac nastvalo na celych oscaroch je samozrejme oscar za hudbu. Ano hudba sa hodila k filmu, ale je PRISERNA!!! To bola elektronicka hudba, kde pustili nejake plechove zvuky dokola a sem tam sa nieco zmenilo, nejaky nastroj do toho zahral. No soundtrack zo Social network som si naschval skusil viac krat pustit, mozno sa mi zapaci, nieco na tom musi byt, ked to vyhralo, ale nie, aj po viacerych pokusoch - NIE! Najvacsi prehresok "akademickych" ludi. Na Zimmera a Inception nedam dopustit. To je krasna hudba a super pasovala do filmu. Perfektne dotvarala atmosferu a este sa aj da pocuvat samostatne. Zimmer bravo!

prvy

"Hvezdne datum 30012010, dosel nam toaletni papir, pouzili jsme namisto neho veverky, Bobromil nam z nich pak vecer upekl kure."

 

tak konecne som si bookmarkol novu csfd, kde ma hned potesila nova funkcia hudobni skladatelia :)