Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Akčný
  • Dobrodružný
  • Komédia
  • Horor

Obľúbené filmy (5)

Contratiempo

Contratiempo (2016)

V 21. storoci by sme velmi tazko hladali mysteriozny thriller, ktory sa dokaze rovnat filmom podobneho zanru z 90. rokov, ale nakoniec sa tu zjavil Contratiepo zo spanielskej tvorby. Herci su menej znami, ale za to su nesmierne autenticki. Ak si v polke filmu tiez myslite, ze ste zjedli vsetku mudrost sveta, tak ste na omyle, pretoze The Invisible Guest Vam vsetky Vase mylne teorie vyvrati.

Ďábel

Ďábel (2020)

Jediny film na svete, ktory ma moje skromne hodnotenie 4 hviezdicky, ale patri do mojej TOP 10tky. Tazko povedat preco, mozno preto, ze to je az tak bizarne, az to je genialne. Pri kazdej vrazde sa mi pred ocami zjavil nazov tohto psychologickeho diela: The Devil All the Time. Tom Holland ukazal, ze uz davno patri medzi herecku spicku, aj ked mu po boku striehol uz ostrielany Robert Pattinson. A Vam, ktorym sa paci, ked sa reziser pohrava s vasimi myslienkami, odporucam Dabla...

Trestanec

Trestanec (2017)

Uz sme tu mali kopec beckovych filmov z vazenskeho prostredia, ktore nepotesili, neurazili, ale Shot Caller zahral na inu strunu. Podobny scenar sme mohli vidiet v snimke Felon, ktory je od toho isteho rezisera, ale tento filmovy skvost po 19 rokoch ma oslovil viac. Maloktoremu hercovi som uveril kazde jedno jeho slovo a kazdy jeden jeho pohyb, ako Nikolajovi Coster-Waldaueovi. A este som chcel dodat, ze je velmi smutne, ako sa dokaze stat zo slusneho milujuceho otca, zabijak.

Krvavý diamant

Krvavý diamant (2006)

V tejto krvavej drame ukazal Leonardo svoje 100%tne herecke vykony. Film sa zo zaciatku mozno pomaly tiahne, ale po chvilke strpenia sa to rozbehne a premeni na dobrodruznu nahanacku za doslova krvavym diamantom a hladanim svojho "strateneho" syna.

V zajatí démonov

V zajatí démonov (2013)

Pisal sa rok 2013, a ja ako 14 rocny som zhliadol tento brilantne natoceny mysterozny horor, ktory ani po 11 rokoch nenasiel svojho konkurenta. Bratia Chad a Carey Hayesovci predviedli pri pisani scenaru skoro nadludsky vykon. Herci pasuju ako rit na serbel a niektore sceny su tak premakane, ze aj ked viete velmi dobre, co sa stane, tak v ten moment, ako lezite na pohovke so svojou polovickou, mate stale taky zvlastny pocit, ze zozadu na vas niekto uprene hladi.

Ovládací panel
161. naj používateľ Švajčiarsko

Fanklub

(1)