Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Akčný
  • Animovaný
  • Krimi

Obsahy (7)

Popínavé květy

Popínavé květy (1993)

Dej filmu sa odohráva na malej farme v Georgii v roku 1940. Hlavnou hrdinkou je Elly Dinsmor (Deborah Raffin), ktorá si podá inzerát do miestnych novín, že hľadá manžela. Keďže je vo vysokom štádiu tehotenstva, potrebuje niekoho, kto sa postará o chod farmy i o jej deti. Na inzerát sa prihlási Will Parker (Christopher Reeve), bývalý trestanec, ktorý údajne v texaskom nevestinci zabil ženu. Obaja sú osamelí a obaja sa nechtiac ocitli na okraji ľudskej spoločnosti. Nájdu cestu k spoločnému šťastiu a získajú uznanie a úctu konzervatívnych obyvateľov amerického mestečka?

Jedna navíc

Jedna navíc (1995)

Art Dodge (Antonio Banderas) je majiteľ upadajúcej galérie. Aby ju udržal „nad vodou“ predáva obrazy čerstvým vdovám s tým, že si ich tesne pred smrťou objednal ich nebohý manžel. Nechtiac sa takto dostane do rozporov s mafiou, keď na pohreb prinesie jeden z obrazov matke dona. Donova ex-manželka Betty (Melanie Griffith) Dodgeovi pomôže uniknúť, avšak pritom sa do neho zamiluje a bude si ho chcieť vziať. Zasnúbia sa. Art sa tak zoznámi s Bettynou staršou sestrou Liz (Darryl Hannah), ktorej sa mladý Dodge nepozdáva. Art sa však do nej zamiluje. Aby nezranil city jednej sestry, a aby si získal lásku sestry druhej, vymyslí si brata – dvojča Barta.

Souhlas rodiny

Souhlas rodiny (1999) (TV film)

Lee Reston (Lynda Carter) je vdova, ktorej syn Greg, policajný príslušník, zomiera pri autonehode. Jeho kolega a zároveň najlepší priateľ Chris Lallek (Steven Eckholdt) je poverený, aby rodine Restonových oznámil túto smutnú informáciu. Chris sa snaží pani Restonovej nahradiť jej strateného syna a trávi s ňou veľa voľného času. Postupne sa do nej ale zaľúbi. Lee, ktorá je od neho o pätnásť rokov staršia sa láske bráni, lebo vie, že jej dcéra Janice (Ari Meyers) je mu vekovo bližšie. Nakoniec však volaniu lásky neodolá a začne sa s Chrisom stretávať. Bojí sa však, čo na to povie jej rodina. Keď ju Chris požiada o ruku, neostáva jej iné len riskovať a povedať to rodine. Bude ich láska požehnaná alebo zatratená?

Kouzlo domova

Kouzlo domova (1996) (TV film)

Tom Gardner (Lee Horsley) je riaditeľom strednej školy. Je šťastne ženatý a má dve deti. Jeho perfektný život naruší príchod Kenta Arensa (Stan Kirsch), ktorý sa mu nesmierne podobá. Zisťuje, že je to jeho vlastný syn, o ktorého existencii nemal ani potuchy. Monica Arens (Deborah Raffin) je žena, s ktorou sa vyspal v tú noc, keď sa lúčil so slobodou. Keďže podoba syna s otcom je takmer dokonalá, a tiež mnoho ďalších okolností prinúti Toma vyjsť s pravdou von a priznať sa s tým svojej milovanej manželke Claire (Polly Draper) a deťom...

Fulfillment of Mary Gray, The

Fulfillment of Mary Gray, The (1989) (TV film)

Dej filmu sa odohráva v Minessote v roku 1910. Hlavnou hrdinkou je Mary Gray (Cheryl Ladd), ktorá žije šťastný a pokojný život na farme spolu so svojim manželom Jonathanom (Ted Levine). Jonathan je hlboko veriaci človek a denne prosí Boha o potomka. Je však impotentný. A keďže jeho modlitby nie sú vyslyšané, rozhodne sa požiadať svojho brata Aarona (Lewis Smith), aby jeho žene spravil dieťa. Aaron je pobúrený a rázne odmieta, považuje to za nezmysel a rovnako tak i jeho žena. Keď však Jonathan odchádza do mesta za obchodom, ostávajú Aaron a Mary sami. A so svojimi myšlienkami...

Mladí jezdci

Mladí jezdci (1989) (seriál)

Mladí jazdci je dramatický westernový seriál, ktorého dej sa odohráva niekedy pred americkou občianskou vojnou. Tvorí ho skupina mladých jazdcov Pony Expressu, ktorý založil bývalý texaský rančer excentrik Teaspoon Hunter. Úloha pani domácej, kuchárky a tiež matky najskôr patrila Emme Shannonovej (Leo), neskôr Rachel Dunneovej (Wren). Tím mladých jazdcov tvoria: „Kid“ (Miller), horkokrvný a temperamentný „Divoký Bill“ James Butler Hickok (Brolin), budúci „Buffalo Bill“ William F. Cody (Baldwin), nemý Ike McSwain (Fine), polovičný indián Utekajúci Buck Gross (Rainwater) a žena v prestrojení za muža Lou McCloud (Suhor).

V druhej sérii k nim pribudne ďalší člen Noah Dixon (Franklin), ktorého opustila žena a vydala sa za maršála Sama Caina (Cullen). A v tretej sérii sa k bande mladých jazdcov pridá Jesse James (Pettiet).

Moje nervy!

Moje nervy! (1999) (seriál)

Henry McNeely (Neil Patrick Hartus) je editor kníh trpiaci fóbiami. Vezme prácu editora excentrického spisovateľa hororov Ian Starka (Tony Shalhoub) a tým sa na čas stane terčom jeho „zneužívania“. Ian na základe Henryho reakcií na určité nečakané resp. strašidelné situácie dokáže preniesť tieto pocity do knihy, aby tak potešil svojich zanietených čitateľov. Komediálny seriál prináša zábavné hlášky a nepredvídateľné až hystériu vyvolávajúce situácie.

Reklama