Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Animovaný
  • Komédia
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenzie (9)

plagát

Doctor Strange v mnohovesmíre šialenstva (2022) 

Tento film ma sklamal. Čakal som viac. Príbeh suchý, postavy nudné. Marvel si asi myslý že ked bude vo filme vela postav a nejake camea tak to bude okamzite dobry film. No ja si to nemyslim. Príbeh ma absolutne nezaujal. Prva cast Doctora Stranga je omnoho lepsia.

plagát

Moon Knight - Ústav (2022) (epizóda) 

Veľmi dobrá epizoda skvelá atmosféra, pekné napätia a tak dalej. Všetky postavy sú veľmi dobre spravené. Sú tam krásne scény, celkom dobre CGI, hercom to ide a celkovo aj dobra atmosféra. Zatiaľ to Marvelu ide pri tomto seriály.

plagát

Heidi (2013) (seriál) 

Veľmi pekná rozprávka s peknov animáciov. Myslím že nie všetko v tomto seriáli je úplne pre deti. Nejaké veci deti nemusia pochopiť. Pekne spracované.

plagát

Mrazivá pasca (2021) 

Film ktoreho vetsinu častí tvorí akcia nieje tam veľa dialógov a priemerny príbeh. Za mňa tá akcia nieje dobre spravená a to je dost zle lebo ta akcia tvori vetsinu filmu. Potom ten záporák ktorý je ako nesmrtelný. Herecké výkony neboli zlé. No niečo tomu filmu stále chýbalo. Keby sa im viac vydarila tá akcia bolo by to na inej úrovny. 50%

plagát

Arcane: League of Legends (2021) (seriál) 

Arcane Po pozretí tohto seriálu som bol nadmieru spokojný. Je vidieť že tento seriál sa robil veľmi dlho ale stálo to zato. Najkrajšia animácia ktorú som kedy videl, skvelý príbeh, skvelé charaktery postáv a v neposlednom rade skvelá akcia. Príbeh Vi a Jinx ako dvoch sestier je veľmi prepracovaný a zaujme svojim veľmi citovým priebehom. Myslím si že je to asi najlepší seriál tohto roka. Dávam 5 hviezd.

plagát

Thor: Ragnarok (2017) 

Thor Ragnarok Na tomto filme si nemožno nevšimnúť ako skvelo ukazuje postavu Thora ako zábavnu postavu a nie ako vážneho ako v predošlom filme. Ako som už naznačil postava Thora bola urobená skvelo no ani iné postavy nemôžu zostať zahambené. Skvelá pieseň od Led Zeppelin tomu ešte pridáva tú správnu atmosféru. Svelý nápad planéty na konci vesmíru, svelý záporák a mnoho iného z tohto filmu robia jeden z najlepších filmov od Marvelu. Dávam 5 hviezd.

plagát

Bob a Bobek (1979) (seriál) 

Bob a Bobek Na tomto detskom seriály ma veľmi zaujalo ako ukázal krásne časti sveta pomocou dobrodružstva dvoch hovoriacich zajacov ktorý sú aj veľmi zábavný. Legendárna hláška,, Vstávať a cvičiť" a k tomu skvelá znelka z tohto seriálu robí obľúbený detský seriál môjho detstva. Veľmi sa mi páči a ako jednoducho ale tak presne ukazujú aký sú ľudia. Ja si myslím že si tento seriál zaslúži 5 hviezd.

plagát

Nezbedný havran (2012) 

Nezbedný havran Tento detský seriál ma veľmi prekvapil po prvom pozretí ma hneď zaujala predstava Havranieho lesa kde žijú malé zvieratá s ich učiteľkou pani Jazvecovou ktorá sa o nich stará. Postava havrana ako nezbedníka ma veľmi prekvapila lebo nemožno si na jeho charaktere nevšimnúť ako krásne vystihuje jeho hravosť a stálu túžbu po objavovaní. No a havranova ponožka je vždy jeho dobrým radcom. Preto dávam 4 hviezdy.

plagát

Karavan (2021) (relácia) 

Karavan Tento detský seriál vo mne vyvoláva zmiešané pocity na jednej strane sa mi páči nápad že na televízii pôjde namiesto mnoho rozprávok jedno rozprávkové pásmo ale vôbec to nie je to čo som očakával. Čakal som nejakú jednoduchú reláciu medzi rozprávkami no oni miesto toho urobili nejaké krátke príbehy ktoré sú úplne primitívne a rozprávajú sa tam o veciach typu,, Prečo mi nejde mysľou posunúť karavan! " Preto dávam dve hviezdy.