Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Krimi
  • Animovaný
  • Thriller

Obsahy (10)

The Night Walker

The Night Walker (1964)

Ženu prenasledujú opakujúce sa nočné mory, ktoré, ako sa zdá, vyvolal jej zosnulý manžel, ktorý údajne zahynul pri požiari.

Heartland

Heartland (1994) (seriál)

Seriál Heartland sa zaoberá záhadou okolo smrti aborigénskeho dievčaťa a pochybnosťami o vine jej priateľa, ktorý je zatknutý za jej vraždu. Je to tiež milostný príbeh dvoch ľudí presvedčených o jeho nevine – ich rastúci vzťah musí prežiť nepriateľstvo zo strany tamojších komunít a prekážky ich odlišného pôvodu, postojov a kultúr. Heartland, odohrávajúci sa v malom pobrežnom mestečku zmietanom zmätkom z vrážd, tajomstiev a romantiky, sleduje ľudí z tejto prímorskej komunity a ich boj o obnovenie ich sebaúcty smerom k pozitívnej budúcnosti, napriek prekážkam na ich ceste.

Bordertown

Bordertown (1995) (seriál)

Bordertown je austrálska miniséria, odohrávajúca sa v roku 1952 v utečeneckom tábore v zaprášenom, odľahlom austrálskom meste Baringa. Príbeh zobrazuje rok v živote obyvateľov tábora, vysídlených osôb z druhej svetovej vojny, ktorí sa učia angličtinu a čakajú na prácu a nový život v Austrálii.

Parklands

Parklands (1996)

Rosie (Cate Blanchett) sa vracia do svojho rodného mesta po smrti svojho otca. Jej vyšetrovanie jeho minulosti ju vedie k denníkom, ktoré si viedol. Záznamy, ktoré urobil naznačujú, že napriek svojej kariére policajta bol skorumpovaný muž, zapojený do obchodu s drogami. Rosie si láme hlavu nad tým, kým bol, a rozmýšľa nad jej raným životom a vzťahom k nemu.

Perdrix

Perdrix (2019)

Život kapitána Pierra Perdrixa sa obrátil hore nohami, odkedy do jeho života vtrhla tajomná Juliette Webb. Už len jej prítomnosť prinúti jeho utiahnutú rodinu nanovo definovať svoje hranice a konečne začať naplno žiť svoj život.

Ma France à moi

Ma France à moi (2023)

Šesťdesiatnička France (Fanny Ardant) žije sama vo svojom buržoáznom byte vo východnom Paríži. Keď sa v rádiu dopočula o združení, ktoré dávalo neubytovaných utečencov do kontaktu s tými, ktorí by ich mohli prijať, zdvihla telefón, aby sa prihlásila. O pár dní neskôr do jej života vstúpi Reza (Nawid Elham), mladý, sotva dvadsaťročný Afganec. Tieto dve bytosti, ktoré nemajú nič spoločné, sa budú musieť naučiť žiť spoločný život.

Couleurs de L'incendie

Couleurs de L'incendie (2022)

Paríž, 1927. Po smrti svojho otca mala Madeleine Péricourt zdediť jeho veľké finančné impérium, ale stala sa obeťou sprisahania, ktoré ju priviedlo do záhuby. V živote bude ešte musieť čeliť rôznym prekážkam.

Nový chlapec

Nový chlapec (2023)

Film The New Boy sa odohráva v Austrálii v 40. rokoch 20. storočia a je príbehom deväťročného sirotského chlapca z domorodých kmeňov (Reid), ktorý v hlbokej noci prichádza do odľahlého kláštora, ktorý vedie renegátska mníška (Blanchett), kde jeho prítomnosť vyrušuje jemne vyvážený svet v tomto príbehu o duchovnom boji a nákladoch na prežitie.

Disclaimer

Disclaimer (2024) (seriál)

Cate Blanchett hrá Catherine Ravenscroft, úspešnú a uznávanú televíznu a dokumentárnu novinárku, ktorej práca je postavená na odhaľovaní skrytých prehreškov dlhodobo rešpektovaných inštitúcií. Keď sa na jej nočnom stolíku objaví zaujímavý román napísaný vdovcom (Kevin Kline), s hrôzou si uvedomí, že je kľúčovou postavou príbehu, o ktorom dúfala, že je dávno pochovaný v minulosti. Príbeh, ktorý odhaľuje jej najtemnejšie tajomstvo. Tajomstvo, o ktorom si myslela, že je len jej.

Reklama