Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Animovaný
  • Komédia
  • Dráma
  • Krimi
  • Rodinný

Obsahy (4)

Oggy a škodíci - Chocolat amer

Oggy a škodíci - Chocolat amer (1998) (epizóda)

Oggy má narodeniny a niekto mu cez poštu pošle obrovskú bonbonieru. 3 zlomyseľné šváby mu ju však ukradnú priamo spod ňufáka. Strhne sa bitka a po pár sekundách Oggy bonboniéru získava späť. Aby mohol bonbóny nerušene zjesť, zamkne sa na WC. Šváby však vymyslia, ako mu ju opäť ukradnúť. Zatiaľ čo si on vychutnáva bonbóny, šváby žuvačkami prilepia na záchodovú misku dynamit. Pri výbuchu si zraní hlavu a zavolá na pomoc svojho bratranca Jacka, ktorý túži hmyzích votrelcov zničiť. Vymyslel niekoľko plánov, ako votrelcov zneškodniť a Oggy mohol získal bonboniéru späť, no všetky zlyhali. Jeho finálny a najriskantnejší plán nakoniec vyústi k explózií samotného domu.

...A je to! - Brusle

...A je to! - Brusle (1984) (epizóda)

Pat a Mat sa rozhodnú vyprať bielizeň, keď Pat zrazu zistí, že kýbeľ, čistiaci prášok, lopatka a krompáč, ktorých je potreba, sa nachádzajú na povale. Vyšle Mata, aby ich priniesol, no ako tvorí dvere, zosype sa na neho kopec harabúrd, a tak prinesie kontajnery a sud, aby poupratoval. Nájde však aj kopec zaujímavých nálezov, no Pat o ne záujem neprekazuje a ide mu len o vypratie bielizne. Na povale nájde aj korčule a zatúži po korčuľovaní napriek nevhodnému období. Pat uvidí Matovu túžbu korčuľovať, a tak zo záhradky, ktorú zatopil pri napúšťaní vody, spravil klzisko.

Frankenstein vs. Baragon

Frankenstein vs. Baragon (1965)

Nemeckí nacistickí dôstojníci zabavia Frankensteinovovo srdce od Dr. Liesenforda (Peter Mann) a odovzdajú ho cisárskemu japonskému námorníctvu, ktoré ho vezme do výskumného zariadenia v Hirošime. Medzitým je Hirošima bombardovaná USA a srdce sa stratí. O 15 rokov neskôr skupinka doktorov nájde zvláštneho chlapca pobehujúceho po uliciach mesta a začnú sa o neho starať. Medzitým sa objaví podzemné monštrum Baragon, ktoré začne terorizovať okolie. Keď Frankenstein vyrastie, utečie do lesov loviť divú zver, kde sa následne s Baragonom stretne a bitka sa môže začať...

Mechagodzilla no gjakušú

Mechagodzilla no gjakušú (1975)

Ponorka hľadá v Tokijskom zálive zvyšky Mechagodzilly, keď v tom bola záhadne zničená. Ukázalo sa, že tí istí opičí mimozemšťania ich vytiahli z mora a snažia sa ho opraviť. Taktiež majú pod kontrolou 60-metrového plaza Titanosaura, ktorý stojí za zničenou ponorkou. Neskôr zaútočí na Tokio, keď sa objaví Gojira. Po bitke je však veľmi vyčerpaný, čo votrelci využijú a zaútočia. Keď Gojira nachytá sily, ide bojovať zo zlom.

Reklama