Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Dokumentárny
  • Akčný
  • Animovaný

Biografie (4)

Danina Jeftić (herečka)

16.04.2021

Danina Jeftić je srbská herečka a bývalá hádzanárka narodená 9. novembra 1986 v Sarajeve (SFR Juhoslávia, v súčasnosti Bosna a Hercegovina). Má mladšiu sestru Kristínu. Keď v roku 1991 vypukla vojna v Bosne, jej rodina sa presťahovala do Moskvy a potom do austrálskeho Sydney. Tam začala hrať hádzanú, basketbal a tenis.Danina… (viac)

Nina Jankovič (herečka)

16.04.2021

Nina Janković Dičić je srbská filmová, televízna a divadelní herečka. Narodila sa 20. apríla 1988 v meste Šabac. Je považovaná za jednu z najtalentovanejších herečiek mladšej generácie a podľa mnohých je jednou z najkrajších srbských žien. Žije a pracuje v Belehrade.V súkromnom živote sa dlho venovala atletike, chodila na… (viac)

Ludovica Martino (herečka)

15.03.2020

Ludovica študovala klasickú strednú školu, navštevovala školu Jenny Tamburi a zúčastňovala sa rôznych workshopov.Po svojej prvej reklame pre spoločnosť Internazionali d´Italia v roku 2013 sa o tri roky neskôr objavila v ďalších dvoch reklamách v réžii Umberta Carteni a Daniele Luchetti.Od roku 2015 hrala v rôznych televíznych… (viac)

Nada Šargin (herečka)

28.12.2011

Jej otec bol vodič tanku a jej matka pracovala pri linke v továrni na klobúky. K herectvu sa dostala vďaka o 7 rokov staršej sestre Vesne, keď sa s ňou zúčastnila seminára v dráme Centar. Tam v Novom Sade zostala ako 14-ročná študovať drámu. Po dokončení štúdia sa presťahovala do Belehradu. Jej meno si každý všimol po skvele… (viac)

Reklama