Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Biografie (3)

Robert Maschio (herec)

02.01.2008

Robert Maschio sa narodil 25. augusta 1966 v New Yourku. Maschio vyrastal s tromi bratmi v Syosset, Long Island. Jeho otec je právnik v New Yourku a jeho brat Michael je spisovateľ a profesor dejepisu na South Side Hight School v Rokville Centre, New Yorku.Navštevoval Univerzitu Columbia, kde spromoval v roku 1988. Tam ho jeho… (viac)

Judy Reyes (herečka / režisérka)

02.01.2008

Vyrastala v Bronxe, kde objavila svoj záujem o herectvo na Hunter College v Manhattane. V roku 1992 dostala svoju prvú rolu vo filme LÁSKA, NENÁVISŤ A IMPOTENCIA a pracovala intenzívne v Newyorkskom divadle. Stala sa spoluzakladateľkou Labyrinth Theatre Company, medzinárodnej hereckej spoločnosti. Široké televízne publikum ju… (viac)

Sarah Chalke (herečka)

02.01.2008

Sarah vyrastala vo Vancouveri, British Columbia, Kanada ako stredná z troch dcér rodičov Angie a Douga Chalkeho. Jej matka je Nemka, narodená v Reezi pri Rostoku.Sarah začala svoju hereckú kariéru v roku 1992 tv filmom CITY BOY. K popularite jej dopomohla rola Becky Conner v americkom tv seriáli ROSEANNE, ktorú v roku 1993 ako… (viac)

Reklama