Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Komédia
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenzie (3)

plagát

Predátor: Korisť (2022) 

Po trápnom Predátorovi - Evolúcia, tu máme aspoň priemerný film, spracovaním vyzerá trochu ako fan film. Návrat do divočiny a zobrazenie mierne zmeneného Predátora je fajn. Atmosférou a hudbou ktorá to dokresľuje za jednotkou ale veľmi zaostáva(dokonca aj za dvojkou), aj keď sa o to režisér viditeľne snažil no nepodarilo sa. Tiež tomu chýbalo pár minút v prvej polovici aby sme trochu spoznali členov kmeňa tak ako tomu bolo v prvom filme kde sme charakter členov Arnoldovej jednotky mali možnosť spoznať a ich smrť bola o to zaujímavejšia. Takto to boli len nezaujímavé postavičky ktoré môžeme odrátavať vždy keď sa stretnú s predátorom(mínus jeden indián, druhý ...) Hlavná herečka skvelo zapadne do  filmu pretože jej výkon bol tiež priemerný a jej súboj s Predátorom na záver už bol dosť úsmevný. Plus s chuti som sa smial na scénach kde boli tie komické postavičky francúzov, tak francúzi a komédia to ide k sebe.

plagát

Vykúpenie z väznice Shawshank (1994) 

Tento film som videl ako násťročný ešte v čase keď nebol YouTube a internet celkovo nebol tak rozšírený. Doteraz si pamätám ako som pozeral na tv a už v mladom veku si uvedomoval aký je to výnimočný film. Aj teraz po cca 25tich rokoch je tento film stále v mojej pomyselnej top trojke. Proste skvelý scenár, réžia aj herecké výkony - majstrovské dielo.

plagát

Thor: Láska a hrom (2022) 

Taika sa odviazal a to poriadne. Ale kým Raganarok bol zábavný, v "Láske ako hrom" Taika prekročil hranicu zábavnosti a posunul to do čistej trápnosti. Charakter Thora sa posúva stále viac k čistej debi..te tak ako aj humor a tie lacno vyzerajúce cosplay kostýmy tomu nasadili korunu. Prirovnal by som to kvalitou k detským seriálom na Disney channel, takže aspoň deťom sa to páčiť bude. Jednu hviezdičku dávam za výkon Christiana Balea, ale práve preto že je v úlohe Gorra skvelý tak mne do filmu nezapadal.