Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Dokumentárny
  • Krimi

Recenzie (88)

plagát

Encanto: Čarovný svet (2021) 

Animak ma trafil v správny čas na správnom mieste a veľmi milo ma uhranul svojim entuziazmom kolorom a piesňami. Skrátka mi padol vhod.

plagát

Extrémní mysofobie (2021) (relácia) odpad!

Banda narcistických cirkusantov s ťažkými poruchami osobnosti.Najviac ma bavia tie brikety ktoré keď začnú tárať o miliardách baktérií majú pocit že posobia ako jadrové fyzičky.

plagát

John Wick 4 (2023) 

Pane Wickuřmi ho krásko.

plagát

Statočné srdce (1995) 

Tri najlepšie filmy ever na ČSFD sú jednoznačne o slobode, no a tento patrí k nim.

plagát

Všetko, všade, naraz (2022) 

Ak má byť toto ekvivalent filmového majáku roku 23 ktorým sa budú uberať oscarové filmy, tak je načase aby som si začal hľadať nový vesmír. Dočítal som sa že film je inšpirovaný niekoľkými ďalšími, nevedel som že ponovom v dnešnom lepšosvete znamená "inšpirovať sa" ukradnúť nápady kreativnejšim autorom. Nebyť filmov a serialov ktoré máme väčšina znás tak radi, tak tento projekt by ani nevznikol pretože by nemal z čoho čerpať (kradnúť). Ach jo.

plagát

Pobrežná hliadka (2017) odpad!

Keďže som muž, a ešte k tomu povrchný ako veľkonočná kraslica, tak jedna hviezdička je úplne pochopiteľná. Ale kdeže, nieje to možné ani za Dadarku dať tú jednu. V 14tich by som určite prišiel na to ako dať aj 6, ale toto je neskutočný podpapirak.

plagát

Šialená noc (2022) 

Ale ale no tak, prečo tie citronové tváre priatelia? Nevidím dôvod pišťať. Vcelku slušná mäsiarčina, pri ktorej som sa ja skvelo pobavil. Harbour vynikajúci.

plagát

Clarksonova farma - Série 2 (2023) (séria) 

Popravde, ja som si najviac obľúbil Charlieho, je to ten najlepší byrokrat, akého môžete mať na svojej strane. Páči sa mi, ako sa postavili voči neustále klacky pod nohy hádzajúcej komisií. Amazon, s ich rozpočtom si mohli "kúpiť" celý Cotswolds aj s dedinčanmi. Ale radšej to zahrali na boj Davida s Goliashom a defacto tak šibalsky, z kvázi úbohých obyvateľov, urobili záludné krysy. A teda ukázali pravú tvár týchto malomeštiakov (samozrejme hovorím o vybranej vzorke). Tlieskam. Mimochodom, sledovať Priateľstvo medzi Calebom a Jeremym, je fakt neuveriteľne vtipné.

plagát

První večeře (2021) (relácia) odpad!

Tvorcovia tejto relácie, sú vyslovene odporné zlé bytosti.

plagát

The Last of Us - Drž mě za ruku (2023) (epizóda) 

Strašne som si prial, aby to bola pecka, proste mind-blowing, udalosť roku, niečo ako Narcos, alebo Got, či Arcane. Čo sa podarí raz za čas. Ale už som upustil od tejto predstavy.