Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Akčný
  • Dráma
  • Krimi
  • Horor

Biografie (8)

Ciarán Hinds (herec)

06.11.2008

Ciáran Hinds sa narodil 9. februára 1953 v Severnom Írsku v meste Belfast. Bol synom doktora a učiteľky, ktorí ho vychovávali v katolíckom duchu. Okrem neho mali ešte štyri ďalšie dcéry. Ciaránov otec chcel, aby jeho syn nasledoval v jeho šľapajách, ale nestalo sa tak. Matka Moya sa totiž venovala amatérskemu herectvu, a to… (viac)

Dileep Rao (herec)

09.10.2007

Americký herec sa narodil v Los Angeles, California. Vyrastal však v Saudskej Arábii, v Colorade a nakoniec v Claremonte v Californii. Vyštudoval University of California v San Diegu. Neskôr sa presťahoval do Los Ageles, kde začal hrávať v rôznych divadlách. Na obrazovkách debutoval seriálmi VYJEDNÁVAČI a BRATIA A SESTRY. Do… (viac)

Danny McBride (herec / scenárista / tvorca)

09.10.2007

Daniel McBride je americký herec, scenárista a producent. Narodil sa 29. decembra v Statesboro v štáte Georgia, vyrastal ale vo Virgínii v meste Fredericksburg. Počas štúdia na North Carolina School of the Arts sa spoznal s Davidon Gordonon Greenom, Jeffom Nicholsom a Jodym Hillom. Spočiatku sa venoval hlavne písaniu a réžii.… (viac)

Eugene Byrd (herec)

09.10.2007

Eugene Byrd je americký herec, ktorý sa narodil 28. augusta roku 1975 vo Filadelfii. V roku 1993 dokončil strednú školu v rodnom meste. Jeho prvým filmom bola snímka MY LITTLE GIRL z roku 1987. O tri roky neskôr sa objavil v televíznom projekte VRAŽDA VE STÁTE MISSISSIPPI. V ďalších rokoch hral prevažne v rôznych TV filmoch a… (viac)

Tyrese Gibson (herec / producent / skladateľ)

09.10.2007

Celým menom sa volá Tyrese Darnell Gibson. Svoju kariéru začal ako spevák. V štrnástich rokoch vyhral spevácku súťaž a od tohto momentu sa začala jeho kariéra. Keď mal Tyrese 17 rokov, začal robiť modela pre značku Tommy Hilfiger. V hudobnej brandži ale ostal aj naďalej. Jeho hudba sa stala slávnou a získala rôzne ocenenia.… (viac)

Sam Worthington (herec / producent)

09.10.2007

Narodil sa 2. augusta roku 1976. V roku 1998 vo veku 22 rokov vyštudoval Austrálsky národný inštitút dramatických umení a začal účinkovať v divadle Belvoir Street. Hneď jeho prvá rola bola vysoko ohodnotená. Išlo o portrét Arthura Wellesleyho. Hneď na to získal rolu v austrálskom filme TANEČNÍK. Neskôr prišli menšie úlohy vo… (viac)

Miguel Ferrer (herec / režisér)

09.10.2007

Miguel sa narodil v Santa Monike v Kalifornii 7. februára 1955. Bol najstarší z piatich detí rodičov Jossé Ferrera a Rosemary Clooney. Vyrastal a študoval v Beverly Hills. Od jeho tínedžerkých čias sa venoval hre na bicie a dokonca mal aj vlastnú skupinu.Vďaka tejto skupine sa dostal aj na televízne obrazovky. Spočiatku… (viac)

Cynthia Nixon (herečka / režisérka)

17.04.2005

Narodila sa 9. apríla 1966 v New Yorku herečke Anne Knoll a novinárovi Walterovi Nixonovi. Je absolventkou Hunter College High Scholl v New Yorku.Cynthia debutovala v roku 1980 filmom ZLATÉ DIEVČATKÁ. O rok neskôr sa objavila v dráme Sidneyho Lumeta PRINCE OF THE CITY. V tom istom roku ešte hrala v snímke TATTOO a televíznom… (viac)

Reklama