Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Animovaný
  • Sci-Fi
  • Komédia
  • Akčný

Zaujímavosti k filmom (7)

Půlnoční klub

Půlnoční klub (2022) (seriál)

V Půlnočním klubu byl několikrát zmíněn seriál Doctor Who (od r. 1963). Poprvé se tak stalo nepřímo v epizodě Závěrečná kapitola (2022), kdy v záběru byl pinball – hrací automat z roku 1992 s vyobrazením několika regenerací Doctora, Davrosem a Daleky. Dále bylo řečeno, že jedna z postav většinou vypráví příběhy právě podle tohoto seriálu.

Ready to Wear

Ready to Wear (2021)

Michelle Gomez vďaka tomuto filmu získala ocenenie Next Great Filmmaker Award 2021, (za najlepší krátky film) na medzinárodnom Berkshire Bank's festivalu. Súčasťou výhry bola finančná odmena v podobe 2 500$.

Ready to Wear

Ready to Wear (2021)

Film bol už od jeho oznámenia finančne podporovaný fanúšikmi Michelle a konečná vybraná čiastka ($30, 850) bola vyššia, než tá, ktorá bola pre tento film plánovaná.

Ready to Wear

Ready to Wear (2021)

Pracovný názov filmu znamená britský slangový výraz pre objednávku niečoho vyrobeného na mieru, najčastejšie odevov alebo obuvi.

Ready to Wear

Ready to Wear (2021)

Michelle Gomez díky tomuto filmu získala ocenění Next Great Filmmaker Award 2021 (za nejlepší krátký film s největším počtem diváckých hlasů) na mezinárodním Berkshire Bank's festivalu. Součástí výhry byla finační odměna v podobě 2 500 amerických dolarů.

Ready to Wear

Ready to Wear (2021)

Film byl již od jeho oznámení finančně podporován fanoušky Michelle a konečná vybraná částka (30 850 amerických dolarů) byla vyšší, než ta, jež byla pro tento film plánována.

Reklama