Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Akčný
  • Dokumentárny
  • Sci-Fi

Obsahy (7)

Kontějněr

Kontějněr (2021) (seriál)

Aj napriek nepísanému pravidlu, že náhradná matka nepozná svojich "zákazníkov", sa 27-ročná Saša (Oksana Akinshina) presťahuje do pompézneho domu štátnika a jeho ženy, ktorí si kúpili jej služby. Saša je však pre nich len "kontajner", nová hračka. Všetci zainteresovaní majú svoje problémy a minulosť, ktorá ich dobieha.

Děvočki ně sdajutsja

Děvočki ně sdajutsja (2018) (seriál)

5 ženských osudov, 5 zložitých charakterov, 5 milostných drám - v tomto seriáli sa hrdinky zamilujú, podvedú, rozvedú, vychovávajú deti aj mužov. Bývalá modelka, vedúca rosnička, biznismenka, letuška a študentka - každá je iná, ale každá chce nájsť svoje šťastie.

Sjostry

Sjostry (2021) (seriál)

Príbeh troch sestier, ktoré sú prinútené spolu riadiť autoservis, ktorý zdedili od svojho otca. Bol to práve ich otec, kto sestry svojimi činmi rozdelil až sa z nich stali cudzí ľudia. Učiteľka Oľga, kaderníčka Máša a biznismenka Irina budú musieť spolu riadiť kolektív 40tich mužov a popritom riešiť svoje problémy a krehké vzťahy.

Triada

Triada (2019) (seriál)

Tolja si nedokáže vybrať medzi svojou milenkou a manželkou, s ktorou sa im už roky nedarí splodiť dieťa. Jeho najlepší kamarát mu poradí vyspať sa s tanečnicou v klube a pochopiť, pred ktorou zo svojich žien sa bude hanbiť. Tolja kamaráta poslúchne a o niekoľko týždňov mu všetky tri ženy povedia, že sú tehotné.

Novogodňaja žena

Novogodňaja žena (2012) (TV film)

S Maksimom sa rozišla jeho partnerka a Daša je zamilovaná do ženatého muža. Stretli sa v bare a ráno na to sa spolu zobudili v posteli. Dohodli sa, že spolu budú budovať ,,ideálny vzťah". Uzavreli dohodu, že pokiaľ spolu mesiac nielen vydržia žiť, ale aj sa do seba zamilujú, tak sa oficiálne zosobášia. Na ceste ku šťastiu si budú musieť prejsť mnohými prekážkami.

Vokrug M

Vokrug M (2016) (seriál)

Moderátorka Lesia Nikituk cestuje po svete a zostavuje tzv. mužského sprievodcu. Sleduje mužské charaktery, ich zvyklosti, národné rysy, spôsob života a hlavne postoje k ženám. Lesia sa v programe delí s divákmi svojimi pozorovaniami a praktickými radami.

Bon Eogein

Bon Eogein (2020) (seriál)

Príbeh dvoch mužov a jednej ženy, ktorí sú prepletení v 80-tych rokoch a zároveň aj v prítomnosti vďaka reinkarnácii a osudu. V 80-tych boli detektívom, majiteľkou antikvariátu a vrahom, v súčasnosti sú z nich prokurátor, študent medicíny a inštruktorka archeológie.

Reklama