Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Animovaný
  • Dráma
  • Dobrodružný

Obsahy (53)

Chatterbox

Chatterbox (1977)

Mladá kaderníčka Penelope (Candice Rialson) zisťuje, že jej vagína vie rozprávať, keď kritizuje výkon milenca, ktorý potom nahnevane odchádza. V salóne, kde pracuje, jej hovoriaca vagína urazí lesbickú klientku, čo vedie k jej prepusteniu. Penelope ide k psychiatrovi, doktorovi Pearlovi (Larry Gelman), kde jej odhalí svoj „problém“. V ambulancii psychiatra jej vagína odhalí nový talent, spev. Doktor Pearl odhalí jej tajomstvo svojim priateľom zo šoubiznisu. Na stretnutí Americkej lekárskej asociácie je Penelope a jej hovoriaca vagína, teraz nazývaná „Virginia“, prvýkrát odhalená verejnosti. Doktor Pearl sa stane jej agentom a aj napriek Penelopiným námietkam pustí Penelope a Virginiu do šoubiznisu. Na šou, ktorú moderoval profesor Irwin Corey, Virginia prvýkrát spieva na verejnosti a hneď sa stala hviezdou. Virginia sa čoraz viac stáva chvostom, ktorý vrtí psom, pričom Penelope je čoraz nešťastnejšia. Napriek svojmu novému úspechu sa Penelope rozhodne zabiť, kým nestretne milenca zo začiatku filmu a nezistí, že má hovoriaci penis.

Vhoďte minci

Vhoďte minci (1997) (TV film)

Zdanlivo jednoduché cvičenie časovej kalibrácie sa pre Travisa Becka (Richard Grieco) skomplikuje, keď zistí, že v meste je aj jeho bývalý partner a neznámy tím nájomných vrahov, ktorých jediným cieľom je zastaviť jeho misiu.

Emmanuelle 6

Emmanuelle 6 (1988)

Emmanuella (Natalie Uher) a ďalšie 4 modelky nastúpia na výletnú loď spoločne s ich ochrankárom Bentonom (Thomas Obermuller). V Emmanuelinom kufri na palube lodi je aj roztomilá indická čierna pasažierka, ktorá ju zachráni pred 2. dôstojníkom, ktorý sa snažil Emmanuellu znásilniť. Keď sa dostanú do amazonskej džungle, Bentona ozbrojení muži dajú za mreže a nič netušiace modelky zavrú do stráženého objektu bohatého podnikateľa Moralesa (Luis Carlos Mendes), ktorý spoločne s 2. dôstojníkom naplánujú ich predaj v dražbe žien.

Kouzelný oblouk

Kouzelný oblouk (1981) (TV film)

Drsný mladý bojovník Toran (Lane Caudell) sa snaží pomstiť brutálnu vraždu svojho otca (George Kennedy) a hľadá legendárneho čarodejníka Lazara-Sa (Larry Douglas), jediného človeka, ktorý mu môže pomôcť získať späť svoj právoplatný titul a pomstiť smrť otca. Na svojej ceste sa stretne s mnohými nebezpečenstvami a pripojí sa k nemu zlodej Slant (Victor Campos), ktorý hľadá dobrodružstvo a peniaze. Tiež sa zoznámi s krásnou čarodejnicou Estrou (Belinda Bauer), ktorá sa chce pomstiť čarodejníkovi, lebo je v domnení, že kedysi ublížil jej mame.

Vycvičen k zabíjení

Vycvičen k zabíjení (1982)

Tom Cathral (Max Thayer) bol len bezstarostný elektrikár na čiastočný úväzok, kým si ho organizácia „The Company“ nenajala, aby robil trochu neštandardné sledovanie. Keď mu ale prikážu zabiť Dannyho Burka (Lenard Miller), bývalého agenta, z ktorého sa stal spisovateľ, Tom sa odtrhne od organizácie a dá sa na útek s Dannyho sestrou Janice (Shawn Hoskins). So sebou majú Dannyho rukopis, ktorý odhaľuje najtemnejšie tajomstvá organizácie.

Sledujem ťa!

Sledujem ťa! (1997)

Mladá umelkyňa z malého mesta zamieri do Hollywoodu hľadať komerčný úspech, no namiesto toho sa stane jediným svedkom brutálnej vraždy. Laura (LoriDawn Messuri) sa presťahuje do podkrovia v LA, kde sa to hemží sexuálnymi vzťahmi, a spriatelí sa so svojou sexi susedkou Alishou (Jacqueline Lovell). Zatiaľ čo Alisha zavedie Lauru do vzrušujúceho umenia voyeurizmu, iný sused jej zase pomôže preskúmať jej novoobjavenú sexuálnu promiskuitu spaľujúcim sexom po telefóne.

Vraždy v China Lake

Vraždy v China Lake (1990) (TV film)

Sam Brodie (Tom Skerritt) je šerifom malého mesta zvaného China Lake, kde séria násilných vrážd šokovala miestne obyvateľstvo. Brodie počas vyšetrovania narazí na policajta Donnellyho (Michael Parks), dovolenkára na diaľnici, ktorý mu ponúkne pomoc. Brodie ho pozve do svojho domu a dvaja muži sa stanú priateľmi. Ale keď vyjdú najavo ďalšie skutočnosti a vraždy pokračujú, Brodie začne pochybovať o mužovi, o ktorom si myslel, že ho pozná.

Scooby-Doo! and Krypto, Too!

Scooby-Doo! and Krypto, Too! (2023)

Keď zmiznú členovia Ligy výnimočných a darebáci prepadnú Metropolis, je tu len jeden tím, ktorý dokáže vyriešiť túto záhadu: Scooby-Doo a priatelia! Záchrana mesta teda ostáva na najväčších super detektívoch na svete - Záhady s.r.o... s malou pomocou od ich nového kamaráta Krypta – Supermanovho superpsa so superschopnosťami.

Rukojmí

Rukojmí (1994)

Alan (James Brolin) a jeho tehotná manželka Amy (Annie Fitzgerald) plánujú stráviť pokojný víkend vo svojom prázdninovom dome v lese. K nim sa pripájajú ďalšie dva páry, Bill (Rob Roy Fitzgerald) s jeho mladučkou milenkou Sheri (Shawn Huff) a potom Charles (Beau Billingslea) s manželkou Liz (Cecelia Thompson), ktorí prišli neskôr, nakoľko ich zdržali policajné kontroly, ktoré sú v okolí. Onedlho na to sú konfrontovaní s dvoma vrahmi so zbraňami, Bobbym (Rick Marotta) a Redom (Brent Huff). Tri páry sa snažia na začiatku vyhovieť požiadavkám vrahov. Keď však začne z ich strany stúpať násilie, zoberú spravodlivosť do vlastných rúk a postavia sa vrahom na odpor.

Street Soldiers

Street Soldiers (1991)

Pouličný gang "JP" šíri strach a hrôzu na East Side. Proti ním stojí skupina študentov, ktorí majú vlastný gang "Tigrov" a títo sa snažia zastaviť a ukončiť brutálnu vládu teroru. Boj eskaluje, keď sa Priest (Jeff Rector), neľútostný vodca gangu JP vráti z väzenia a zistí, že prišiel o svoju bývalú milenku Julie (Katherine Armstrong), ktorá teraz randí so šéfom Tigrov Maxom (Johnathan Gorman). Boj sa zdá byť pre neskúsených Tigrov beznádejný, kým majster Han (Jun Chong), odborník na bojové umenia, ktorému gang JP zabil synovca, nevycvičí a nevedie Tigre do súboja proti zabijáckemu gangu.

Counterforce

Counterforce (1988)

Despotický diktátor (Robert Forster) sa snaží zabiť bojovník za slobodu a kandidáta na prezidenta Mohumara Kassara (Louis Jourdan). Keď sa ho nepodarí zabiť pri jeho prejave v divadle, rozhodne sa zmeniť taktiku a unesie jeho manželku a syna. Kassar si na pomoc a ochranu privolá štyroch špecialistov na všetky druhy bojových umení, protiteroristické aktivity a špionážne techniky, ktorí pracujú pod názvom Counterforce.

Na útěku

Na útěku (1993) (TV film)

Maryanne Walker-Tate (Joanna Kerns) je svojím manželom Danielom (Tim Matheson) psychicky týraná a opakovane bitá v ich dome v Annapolise. Jeden brutálny útok od manžela ju pošle do nemocnice, kde sa stretne so sociálnou pracovníčkou, ktorá pochybuje o jej príbehu, že spadla cez detské hračky. Povie jej, že personál nemocnice má podozrenie, že je obeťou zneužívania, a povzbudí ju, aby vyhľadala pomoc. Keď ju v nemocnici navštívi jej manžel, Maryanne mu povie, že plánuje vziať ich syna a dcéru na pár dní navštíviť jej matku. Manžel sa rozzúri a vyhráža sa jej, že už nikdy viac neuvidí svoje deti. Keď sa Maryanne vráti z nemocnice, zistí, že manžel vymenil zámky a ona skončila na ulici. V noci ju nájdu na parkovisku spať v aute policajti, odvezú ju do útulku pre týrané ženy, kde dostane poradenstvo a snaží sa tam postaviť na vlastné nohy a získať späť svoje deti.

Love Child

Love Child (1982)

Skutočný príbeh Terry Jean Moore (Amy Madigan), mladej ženy, ktorá je uväznená za ozbrojenú lúpež. Čoskoro po vstupe do väzenia stretne strážcu menom Jack Hansen (Beau Bridges). Títo dvaja si začnú románik, ktorý sa rozpadne po tom, čo Moore otehotnie. Terry následne čelí tvrdej realite straty dieťaťa, ale nevzdáva sa a bojuje proti systému, aby si svoje dieťa udržala.

The Ninja Avenger

The Ninja Avenger (1983)

Kľúčový svedok vo veľkom drogovom prípade je zavraždený. Vrah utečie a ani ďalší svedok si už nie je istý svojím životom. Polícia podozrieva z vinníka mladú ženu. Tou je japonská vrahyňa, ktorá nedobrovoľne pracovala tiež pre drogový gang. Počas svojej misie sa zoznámi a zaľúbi sa do brata ženy, ktorá šéfuje kartelu.

Andělé silnic

Andělé silnic (1974)

Anna (Lieux Dressler) prevádzkuje bordel pre kamionistov na diaľnici v Novom Mexiku a v jej službách je aj jej dcéra Rose (Claudia Jennings). Dcéra je už ale nahnevaná z toho, že jej matka neustále kontroluje veci a začne spolupracovať s mužmi z „východnej mafie“, ktorí sa pokúšajú prevziať ich prevádzku.

Mimo podezření

Mimo podezření (1994) (TV film)

Fotoreportérka Karen Reikart (Stepfanie Kramer) dostane od policajta v utajení tip na veľkú raziu, kde sa vyberie, aby získala exkluzívne zábery. Keď sa zo svojho úkrytu stane svedkom policajtovej vraždy, sama sa ocitne v nebezpečenstve. Jej pohľad na vraha je len na krátku chvíľu, pretože tento ju hneď zrazí pažbou pušky na zem. Po prebratí sa zoznámi s policajným detektívom seržantom Vincem Morganom (Jack Scalia) a ten sa s ňou začne stýkyť, aby zistil, čo všetko vie o danej veci. Keď zistí, že Karen začala spolupracovať s policjanou inšpekciou a chcú ho odstaviť, unesie jej dcéru.

Zlomte vaz!

Zlomte vaz! (1996)

Bývalý študent zubného lekárstva Bern Lemley (Gregory Hines) musel opustiť školu pre autonehodu, ktorá ho priviedla na invalidný vozík sa stretáva s bývalým profesionálnym futbalistom Ole Olezniakom (Vincent D'Onofrio), ktorý oslepol pri neobyčajnej nehode na ihrisku. Bern osloví Oleho, aby sa spojili a zúčastnili sa pretekov v raftingu na divokej vode na rieke Rogue v Oregone.

Smrt milionáře

Smrt milionáře (1997) (TV film)

Detektívi Jimmy Price (Linden Ashby) a Connie Roos (Suzy Amis) podozrievajú krásnu mladú ženu Lenu Girard (Stacy Haiduk), že zavraždila svojho miliardárskeho manžela, ktorý bol majiteľom spoločnosti predávajúcej spodnú bielizeň. Keď ale vdova rozdá takmer všetky zdedené peniaze charite, vylučuje to jej motív vraždy. Price bol ich rodinným priateľom a stále nechce uveriť, že ho Lena zabila. No keď sa s ňou začne romanticky zbližovať, začínajú na povrch vychádzať podozrenia, že za násilným činom stojí určite Lena.

Dům cracku

Dům cracku (1989)

Rick (Gregg Thomsen) a Melissa (Cheryl Kay) sú dve mladé hrdličky, ktoré bojujú so zločinom a chudobou v losangelskom gete, ktoré obývajú. Rick Morales sa plánuje oženiť po ukončení strednej školy a sľúbil svojej priateľke Melisse, že opustí svoj pouličný gang. Ich nádeje, že niekedy odídu, sú zničené po tom, čo jeho bratranca zabije konkurenčný gang počas prestrelky. V snahe pomstiť krutú vraždu sa Rick opäť pripojí k svojmu bývalému gangu, ale po prestrelke ho polícia zadrží a zatkne. Počas jeho neprítomnosti sa Melissa zapletie s drogovými dílermi a je závislá na cracku. Keď sa to Rick dozvie, vymení svoju slobodu za spoluprácu s políciou, ktorá sa už dlhšiu dobu snaží zadržať šéfa drogového kartelu Stedamana (Jim Brown).

Ninja Destroyer

Ninja Destroyer (1986)

Na thajskej hranici s Kambodžou vypuklo povstanie. Skupina rebelov hľadá lukratívnu smaragdovú baňu, aby mohla financovať sen svojho vodcu Michaela (Stuart Smith), bývalého šampióna zelených baretov. Thajská armáda posiela Byrona (Bruce Baron), ďalšieho amerického veterána, ktorý využíva svoje nindžovské schopnosti na boj proti tým, ktorí ich zneužívajú. Chester Byron začne svoj vojnu proti Michaelovi, aby raz a navždy rozbil jeho syndikát teroru a skazy.

Reklama