Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Rodinný
  • Dráma
  • Animovaný
  • Horor

Zaujímavosti k filmom (7)

Big Time Rush

Big Time Rush (2009) (seriál)

Pilotný diel sa v pôvodnej zostave začal natáčať už v roku 2007. Po prestávke sa začiatkom roka 2009 začalo natáčať znova. Natáčalo sa od úplného začiatku, avšak už v súčasnej zostave. Pilotný diel Big Time Audition mal premiéru v novembri 2009 a jeho úlohou bolo propagovať nový seriál. Oficiálna premiéra seriálu je preto datovaná až na január 2010.

Big Time Rush

Big Time Rush (2009) (seriál)

V pôvodnej zostave (Curt Hansen, James MaslowCarlos Pena Logan Henderson) bol natočený len pilotný diel, potom bolo natáčanie prerušené. Produkcia sa však rozhodla pôvodného lídra skupiny (Curta Hansena) vymeniť, pretože bol od ostatných o pár rokov starší. Taktiež im prekážalo, že jeho hlas znel rovnako ako hlas Jamesa Maslowa. Prebehol nový kasting a rolu lídra skupiny získal Kendall Schmidt. Curt Hansen si aj napriek tomu v seriáli zahral, a to speváka Daka Zevona.

Big Time Rush

Big Time Rush (2009) (seriál)

V poslednej časti seriálu s názvom "Big Time Dreams" je pri odovzdávaní cien vidieť, že na fotke na veľkoplošnej obrazovke je Justin Bieber, no v českom dabingu sa hovorí o Justinovi Timberlakeovi.

iCarly

iCarly (2007) (seriál)

Herečka Victoria Justice si v seriáli zahrala dve rozličné postavy. Najskôr si zahrala MMA zápasníčku Shelby Marx v časti iFight Shelby Marx (séria 2, epizóda 20). O dva roky neskôr sa objavila v krátkom filme iParty with Victorious ako Tori Vega (zo seriálu Victorious).

Big Time Rush

Big Time Rush (2009) (seriál)

Všetci štyria členovia skupiny používajú v seriáli svoje skutočné prvé mená. Ich stredné mená a priezviská sú seriálové.

Reklama