Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Animovaný
  • Horor

Obľúbené filmy (4)

Statočné srdce

Statočné srdce (1995)

Jeden z mojich najobľúbenejších historických veľkofilmov so skvelými hereckými výkonmi a precíznou réžiou v podaní Mela Gibsona, pri ktorom tie 3 hodiny prejdu ako voda a pri ktorom "ani jedno oko nezostane suché" :) Neváham s udelením najvyššieho hodnotenia!

Sedem

Sedem (1995)

Film, ktorý jednoducho nemá slabinu a je určite tým najlepším, čo sa v danom žánri doposiaľ natočilo! Od prvej minúty si ma pohltil do svojej dusivej atmosféry a až do posledných titulkov Morgana Freemana som sedel v kresle ako prikovaný. Fincher je skutočný majster svojho remesla, ktorému sa za podpory excelentných hereckých výkonov podarilo natočiť niečo, čo mi nedávalo spať ešte veľmi dlho. A musím vyzdvihnúť český dabing, ktorý je snáď lepší ako originál :) 6* :)

Matrix

Matrix (1999)

Tlieskam bratom Wachovským! Natočiť film, ktorý by po celom svete vyvolal takú hystériu akú vyvolal prvý diel Matrixu sa podarilo len pár vyvoleným a nepochybujem o tom, že ani im sa tento úspech zopakovať už nikdy nepodarí. Prelomový scenár, dokonalá réžia a nadčasové efekty spravili z tohto sci-fi absolútny kult, rovnajúci sa Hviezdnym Vojnám.