Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Akčný
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Obsahy (3)

Popoluška na snowboarde

Popoluška na snowboarde (2011)

Kim bývala úspešnou skateboardovou šampiónkou, ale v súčasnosti má neperspektívnu prácu. Príležitosť zaklope na dvere, keď dostane ponuku obsluhovať na jednej z najexkluzívnejších chát v Alpách. Spočiatku je zaskočená bizarným životom smotánky, šampanského a lyžovania, no neskôr objaví snowboarding a šancu vyhrať potrebné peniaze. Najprv sa však musí postaviť svojim obavám a romantickému vzplanutiu k novému šéfovi.

Community

Community (2009) (seriál)

Na verejnej mestskej univerzite druhotriednej kvality Greendale sa stretáva študijná skupina, ktorú tvorí sedem rôznorodých študentov. Sledujeme ich zábavné epizódky, strelených profesorov a ich vzájomnú interakciu pri rôznych školských i mimoškolských aktivitách.

Súmrak

Súmrak (2008)

17-ročná Bella Swanová sa zo slnečného mesta Phoenix, kde bývala s jej matkou a jej novým manželom na vlastnú žiadosť sťahuje do maličkého upršaného mestečka Forks, kde sa narodila, k otcovi, miestnemu policajnému náčelnikovi. Toto dobrovoľné väzenie spočiatku podstupuje s nechuťou. Všimne si však tajomného nadpozemsky krásneho spolužiaka Edwarda Cullena. Keď zistí, že je upír, je neskoro, nakoľko sa už stihla zamilovať. Edward a jeho rodina sú však upíri vegetariáni - teda živia sa čisto zvieracou krvou. Žiadna romantika však netrvá večne nakoľko sa blížia upíri, ktorý ani zdaľeka vegetariáni nie sú. Jeden z nich si vyhliadne Bellu, ako svoju ďalšiu obeť. Je na Edwardovi, aby ju zachránil.

Knižná predloha od Stephenie Meyerovej si dlho držala prvé miesto v rebríčku NY Times najpredávanejších titulov. A v poradí druhé pokračovanie tohto románu s názvom Eclipse zosadilo z trónu najpredávanejších titulov aj samotné záverečné pokračovanie Harryho Pottera.

Reklama