Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Krimi
  • Komédia
  • Akčný
  • Krátkometrážny

Obsahy (4)

The Strokes: In Transit

The Strokes: In Transit (2004)

The Strokes boli headlinerom britských festivalov Carling Weekend v roku 2002 a ich príhody z turné boli do značnej miery zaznamenané v tomto krátkom dokumente, ktorý bol vydaný členom dnes už zaniknutého fanklubu "Alone, Together" v roku 2004.

The Filthy Frank Show

The Filthy Frank Show (2018) (seriál)

Filthy Frank a jeho chorobou zmietaní priatelia hovoria o rôznych témach a zúčastňujú sa viacerých života ohrozujúcich vilomenín. Legendárny webový seriál George "Joji" Millera (2011-2017) si svojím čiernym humorom a drsnou satirou získal ľudí po celom svete a dnes je už považovaný za ultimátnu YouTubeovú kultovku.

Chris Chan: A Comprehensive History

Chris Chan: A Comprehensive History (2018) (seriál)

Chris Chan: A Comprehensive History je webová dokumentárna séria od litovského YouTubera Geno Samuela. Seriál chronologicky dokumentuje život Christiana Westona Andersona, autistického muža, ktorý sa svojim nevšedným správaním a videami stal internetovou senzáciou. Sleduje ako Chris pomaly upadá do šialenstva, čím viac sa stáva terčom trollov a manipulátorov. Dokument je teda autentickou výpoveďou o tom, ako ďaleko vedia zájsť často aj nevinne žarty.

JonTron

JonTron (2010) (seriál)

JonTron je americký webový seriál, ktorý vychádza (ne)pravidelne od roku 2010 na stránke YouTube. V ňom muž menom Jon "Tron" Jafari po boku svojho zeleného papagája Jaquesa recenzuje rôzne video hry, filmy a iné typy médií zlej kvality. Seriál si získal divákov po celom svete vďaka svojskému humoru a Jonovej charizme.

Reklama