Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Komédia
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Obsahy (3)

Free to Play

Free to Play (2014)

Free to Play je celovečerný dokumentárny film, sledujúci príbehy troch profesionálnych hráčov, ktorí sa stretli na prvom ročníku turnaja The International (2011) v hre Dota 2 o jeden milión dolárov. V posledných rokoch sa stal e-sport jednou z najrozšírenejších foriem súťaživého športu. Turnaj o jeden milión dolárov tak nielenže zmenil celý herný svet, ale aj životy elitných hráčov, ktorí sa jej zúčastnili. Tento film z produkcie spoločnosti Valve zachytáva problémy a obete, ktoré musia hráči na profesionálnej úrovni podstúpiť, aby sa stali tými najlepšími.

Zahrada slov

Zahrada slov (2013)

Príbeh nového filmu japonského režiséra Makota Shinkaia The Garden Of Words (Záhrada slov) sleduje mladíka Takaa, zatiaľ nevyučeného obuvníka, ktorý sa jedného dňa vydá poza školu, aby mohol v prekrásnej záhrade pracovať na svojich nových návrhoch topánok. Tu stretáva záhadné dievča Yukino, ktorá je o niečo staršia ako Takao. Ako čas beží, obaja sa v záhrade naďalej stretávajú; vždy však len za daždivého počasia. Postupne sa ich vzťah prehlbuje; koniec daždivých dní sa však pomaly, ale isto blíži.

Letters to God

Letters to God (2010)

Srdečný príbeh plný inšpirácie, nádeje a vykúpenia hovorí o spojení chorého chlapca Tylera Dohertyho (Tanner Maguire) a viery v Boha.
Tyler je bystrý osemročný chlapec s ťažkou chorobou (rakovina). Jeho silná viera v Boha mu dáva silu sa s touto ťažkou skúškou vyrovnať pokiaľ možno čo najlepšie. Nachádza v ňom útechu, milosť, ale aj svojho "spoločníka" či kamaráta, ktorému posiela modlitby vo forme listov. Tie si časom nachádzajú cestu k miestnemu poštárovi Bradymu McDanielsovi (Jeffrey Johnson), ktorému sa touto chvíľou začne meniť celý život.
Silný príbeh inšpirovaný skutočnou udalosťou v každom z nás zanechá pocit súcitu a pokory.

Reklama