Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Romantický
  • Rozprávka

Recenzie (10)

plagát

Hriešny tanec 2 (2004) 

Za mňa úchvatný film a nechápem, ako môže mať len 47%. Dokonca oceňujem český dabing a páči sa mi viac ako originál. Takže si to pustite po česky, na veľkej obrazovke, zvuk na domáce kino a zaručene vás bude cukať do tanca pri tej fantastickej latino hudbe.

plagát

Interstate (2002) 

Vau, mimoriadny počin. Veľké životné múdra a kritika spoločnosti zabalené do príjemnej oddychovky na začiatku nového milénia. Ukladám na zoznam mojich top videných filmov.

plagát

Ví o tobě (2021) (seriál) 

Ale toto bola bomba! Pre mňa mimoriadne pútavý príbeh, nevšedný námet, dobré obsadenie, super kamera a silná hudba.

plagát

Normální lidi (2020) (seriál) 

Ak by mal názov seriálu definovať obsah, tak to sa teda tvorcom vôbec nepodarilo. Od normálnych ľudí to malo pekne ďaleko. Depresia rastie každým dielom, hlavní aktéri sa chovajú ako vyšinutí a v podstate to bola ukážka toho, ako nekomunikácia môže ničiť vzťahy a životy. Samozrejme soundtrack a kamera super, ale bolo to trápenie dopozerať...

plagát

Čas čarodejníc - Season 2 (2021) (séria) 

Luxusné! Chvíľu mi trvalo dosť sa do deja po dvoch rokoch pauzy po prvej sérii, no potom to prišlo a bolo to veľkolepé. Milujem ten príbeh a verím, že tretia séria nepríde o ďalšie 2 roky.

plagát

Manu a Matěj na cestě do Říma (2018) (seriál) 

Dokonalá kombinácia účinkujúcich, fotogenického Talianska, super receptov a špičkovej atmosféry. Pri každom dieli som sa usmievala alebo rehotala na dialógoch Manuho s Matejom, inokedy som zasa bola dojatá tou všadeprítomnou krásou krajiny... Za mňa 100 bodový program, ktorý by mal mať viac pokračovaní.

plagát

365 dní (2020) 

To si zas niekto pozrel Krstného otca a 50 odtieňov sivej v jeden deň, a rozhodol sa, že tieto námety spojí do jedného. Ovšem vyšiel z toho kvalitný gýč, ktorému dávam hviezdu len preto, že sa vo filme objavili zábery z Itálie.

plagát

Skvelí chlapci (2000) 

Mimoriadne príjemný snímok s výborným obsadením. Nenásilné, pohodové, zo života. Takéto filmy vlievajú do života pohodu a presvedčenie, že aj keď si každý nesieme na chrbte svoj kríž, dá sa z toho vždy urobiť sranda.

plagát

Šťastný nový rok (2019) 

Dávam 5 hviezdičiek, lebo som veľký fanúšik kvalitných slovenských filmov a česko/slovenských hercov. Úplná oddychovka, dobré scény, vizuálne krásne interiéry aj exteriéry, skvelé kostýmy, vtipné hlášky zo súčasnosti. Užívala som si to tak, že keď prišli záverečné titulky, ihneď by som si pozrela druhú časť...Snáď budúce Vianoce!

plagát

Tohle jsme my (2016) (seriál) 

Návod na rodičovstvo. Tento seriál by si mal pozrieť každý, kto chce byť v budúcnosti matkou alebo otcom. Je úžasným psychologickým sprievodcom do duše človeka, sledovanie This is us je vlastne terapia sama o sebe. Retrospektívne sa vysvetľuje terajšie správanie troch dokonale nedokonalých súrodencov, ktorí prežili krásne detstvo, no napriek tomu zasiahla do ich života udalosť, ktorá ovplyvnila celý ich život. Nie je to prvoplánový seriál, tvorcom by som dala všetky ceny sveta, každý diel je úplne vymazlený a mne sa pri ňom dosť často potia oči.