Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Akčný
  • Komédia
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Obľúbené seriály (10)

Hrozba z temnoty

Hrozba z temnoty (2005)

Najpremakanejší seriál pre mňa...a tá piata séria!...to uz ani dokonalejšie byť nemohlo snáď. """"Po dopozeraní 10. série."""" - Piatou sériou keby to ukončili, bolo by to naozaj úplne dokonalé. Po tej série prišlo 5 ďalších, o hviezdu slabších. V závere desinky však mali tvorcovia opäť šancu epicky uzavrieť celý seriál, za čo by sa hanbiť naozaj nemuseli za taký koniec - Sam mal byť zabitý Deanom a Dean skončiť niekde mimo vesmír prenesený Smrťou. Nestalo sa. Seriál pokračuje a ja budem s miernymi obavami očakávať čo prinesie ďalšia séria. Napriek tomu si stále myslím, že ako celok je to úžasný seriál, no dávam hviezdu dole - na 4*

Archer

Archer (2009)

Môže toto byť? Niečo tak neskutočne vtipné!! Normálne som sa pritom zasmial asi tak veľmi, ako na mojom milovanom South Parku, hoc samozrejme ide o dve úplne neporovnateľné veci, ide však o kategóriu komediálny seriálový animák pre dospelých. Treba však podotknúť, že som nehodnotil piatu sériu s podtitulom Archer VICE....tomu proste nechápem, bol to úlet, ktorý sa nedal pozerať, ostatné série sú však naprosto dokonalé a nezaslúžia si pošpiniť hodnotenie od tohto jednosériového Vice experimentu. Archera si proste zamilujete!

Temný prípad

Temný prípad (2014)

Dopozeraná posledná časť. Najnapínavejší seriál s najprepracovanejšími postavami a s najlepšími hereckými výkonmi. V dnešnú dobu dokáže byť seriál oveľa kvalitnejší ako film, na vyššej úrovni. Nepamätám si čo ma naposledy tak nadchlo ako táto vec. Čo tam nejaký Breaking Bad, Hra o tróny či iné seriály....pfff..ani len z ďaleka sa nechytajú. True Detective je true najdokonalejší seriál aký kedy bol natočený. McConaughey a Harrelson za toto patria do hereckej siene slávy!

Misfits: Zmetci

Misfits: Zmetci (2009)

1. a 2. séria 100%..bezchybné....myslel som, že trojka bude bez Nathana oničom, nebude to ono. Ale ono to bolo ono a bolo to rovnako dobre ako predošlé série....takisto 100 percent!!

Skins

Skins (2007)

za prvú sériu som dal 4 hviezdy...no práve som dopozeral druhu a zdvíham na 5. Tak solídne ukončenie ako bola posledná časť má maloktorý seriál....naozaj neskutočne dojemne...som úplne naplnený spokojnosťou....druhu generáciu seriálu si ale asi už nepozrem....bojím sa ze by sa mi pokazili dobre dojmy ktoré som tu nadobudol