Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Akčný
  • Krimi
  • Dobrodružný

Zaujímavosti k filmom (9)

Na lane

Na lane (2015)

V závere filmu, deň po zdolaní veží, sa všetci komplici spolu s Philippom (Joseph Gordon-Levitt) dívajú v noci na Svetové obchodné centrum. Na oblohe je vidieť mesiac, ktorý sa nachádza v druhej fáze. V ten deň sa skutočne mesiac nachádzal v tejto fáze aj podľa lunárneho kalendára zo dňa 5.8.1974, teda deň po zdolaní veží.

Spojenci

Spojenci (2016)

Počas hlučného večierku sa dieťa menom Anna nezobudí a pokojne spí ďalej. Dokonca spí aj po prelete havarujúceho zostreleného lietadla ponad jej detskú izbičku.

Rukojemník

Rukojemník (2014)

V krčme, v ktorej pracuje dedo Achberger (Milan Lasica) ako výčapný, si je možné všimnúť vlajočku futbalového klubu ŠK Slovan Bratislava, ktorej logo bolo zavedené až rokom 1990. Koncom šesťdesiatych rokov sa bratislavský klub nazýval TJ Slovan CHZJD Bratislava, pričom v logu nebol slovenský dvojkríž, ale červená hviezda so zvonom, klasom a skúmavkou.

Rukojemník

Rukojemník (2014)

Sanitka Škoda 1203, ktorá príde pre malého Ferka Glanza (Christopher Pauliny), sa v roku 1969 ešte nepoužívala. V tomto období jazdili po cestách sanitky typu Škoda 1202.

Brácha za všechny peníze

Brácha za všechny peníze (1978)

V čase 1:13:30, keď Martin Pavelka (Roman Cada) berie malej neterke z rúk lieky, je vidieť v pravom dolnom rohu obrazovky hlava člena štábu.

Posledný Mohykán

Posledný Mohykán (1992)

Vojaci vo filme sú skutoční vojaci. To preto, aby ich pochod bol absolútne autentický.

Reklama