Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenzie (31)

plagát

Zkrocení ohně (1972) 

Televízna premiéra na prvom programe ČST 8.12. 1973 - prvý diel a 9.12. 1973 - druhý diel. Réžia českého znenia K.M. Walló. Dvoudílný sovětský film o konstruktérovi kosmických raket, vyznamenaný Velkou cenou XVIII. MMF v Karlových Varech 1972.

plagát

Cesta bez návratu (1997) (TV film) 

Nechcem vám do toho kecať, ale vy tu hodnotíte úplne iný film z roku 2009, ktorý má rovnaký názov ... V tomto filme Madsen a Carradine nehrajú.

plagát

Napoleon (1990) (seriál) 

Francúzsko-poľský 6-dielny koprodukčný seriál o cisárovi Napoleónovi. Sleduje jeho úspechy, cestu na vrchol, porážky a pády. Každý diel režíruje iný režisér.

plagát

Vražda v okrese Coweta (1983) (TV film) 

Ten obsah mi veľmi pripomína Slovensko - Kuciak vs. Kočner ...

plagát

Cancoon (1996) (seriál) 

Dobrodružný francúzsky seriál s nádychom mystérie odohrávajúci sa v exotických prostrediach. Odvysielaný na STV ako 4-dielna mini-séria. Názvy jednotlivých dielov:  1. Xtabai - hadia kráľovná °° 2. Muž z Mediny °° 3. Tajomstvo Tuarégov °° 4. Bizónia hora

plagát

Plavba (2004) (TV film) 

Zachraň roztleskávačku, zachráníš svět :))

plagát

Snakeskin (2001) 

Už sa dopredu teším ak niekedy vznikne CS alebo SK dabing, ako bude nadabovaný ten holohlavý magor s bejzbolkou. Najlepšie by boli oba dabingy, aspoň by bolo čo porovnávať :)

plagát

Dominikov podnik (1994) 

Majiteľ lokálu si zoberie pôžičku na rozbehnutie podnikania od mafiánskeho bossa. Veľkým prekvapením v tomto filme sú vynikajúce a pre mňa neznáme piesne, teda aspoň mne sadli ...