Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Krimi
  • Akčný
  • Dokumentárny

Obsahy (8)

The Backwards: Príbeh košických chrobákov

The Backwards: Príbeh košických chrobákov (2016)

Celovečerný časozberný dokumentárny film zachytáva príbeh jednej z najlepších kapiel na svete interpretujúcej piesne skupiny The Beatles počas jedného dňa a zároveň dvadsiatich rokov. Na scéne sú už viac ako dve dekády, pričom sa skupine podarilo dvakrát vyhrať medzinárodný Betlefest v New Yorku v rokoch 1998 a 2003.

Groby

Groby (2009)

50-ročný muž sa chystá navštíviť cintorín na Powązkach vo Varšave. Prechádzka cintorínom v ňom prebúdza spomienky a vyzýva ho k položeniu zásadných otázok. Premýšľa nad svojim postojom k náboženstvu, spomína na ženy, ktoré sa vyskytli v jeho živote, vidí pominuteľnosť existencie a zároveň sa nechce postaviť na stranu smrti. Film je reflexiou nad pominuteľnosťou, nad morálkou vo svete bez Boha a ideológie, nad zmyslom tvorby a úlohy kritiky v umení.

Arabela sa vracia - Roxana znovu na pastvě

Arabela sa vracia - Roxana znovu na pastvě (1993) (epizóda)

Fantomas sa už nevie dočkať svadby s princeznou Xéniou, čo sa samozrejme v žiadnom prípade nemôže pozdávať Rumburakovi. Honzík s Marienkou sa vydali na cestu, aby splnili svoj sľub Petrovi a premenili starcov Karla a Hyacinta na normálne deti, ale zablúdili. Ani vo svete ľudí sa veci nevyvíjajú tak, ako by sa mohli. Pán Papp je zúfalý z najnovšej premeny Roxany na kozu, Arabela ešte stále nemá dokončené nahrávky zvieracej reči a Petr nemôže vymyslieť novú atraktívnu hračku, na ktorú už s pánom Pappom podpísal riadnu zmluvu...

Ukryty w słońcu

Ukryty w słońcu (1980)

Hrdinom filmu je maliar Janek (Jan Englert), ktorý spomína na svoje staré lásky. Spomienky spojené s výčitkami svedomia, ktoré ho začali trápiť po tom, ako zanechal svoju známu samotnú, úplne bez pomoci.

Reklama