Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Animovaný
  • Komédia
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenzie (12)

plagát

Aladin (2019) 

Teda ak miluješ rozprávky, humor, tanec, spev a romantiku tak sa ti ten film bude páčiť... Bolo to veľmi milé.. také aj pre deti aj pre dospelých s detským nadšením pre takéto filmy. [write by Natal]

plagát

Čo sme komu urobili? (2014) 

Výborná komédia, pekne spracovaný humor o rozdielnych kultúrach.

plagát

Sedem zhavranelých bratov (2015) 

Na slovenské pomery je táto rozprávka dosť kvalitne spracovaná. Oproti rozprávke ktorá vyšla jeden rok pred touto (láska na vlásku) je táto o niečo viacej lepšia , či už hereckými výkonmi alebo dejovosťou a v neposlednom rade dávkou vtipu ktory tu nechýbal. Odporúčam.

plagát

Tajný život Waltera Mittyho (2013) 

Zo začiatku na mňa film pôsobil veľmi nudne a depresívne, pretože sa tam nič moc nedialo, ale po pár minútach sa dej pekne začne rozvíjať, je tam aj nejaké to napätie..... Možno trošku poučný film ale fajn spracovaný. Herecké obsadenie je celkom v pohode a tak film odporúčam.

plagát

V hlave (2015) 

Celkom fajn film, zaujímavý námet, trochu vtipu (hlavne pre mladších divákov) a dobré spracovanie. Odporúčam...

plagát

Fantastická štvorka (2015) 

Keby som mal film porovnať s originálnou verziou fantastickej štvorky, bola omnoho lepšia. Toto okopírovanie staršej, ale aj tak lepšej verzie, bolo úplne zytočné. Myslia si, že keď tam dajú nových hercov, že sa film zlepší? Naopak, herci boli podľa môjho názoru horší ako vo filme z roku 2005. Dej v podstate okopírovali, možno tam zmenili zopár vecí, ktoré tak či tak diváka nezaujmú, hrdinovia taktiež rovnakí, nevidím žiaden zmysel v tejto neoriginálnej verzii originálneho filmu. Niečo rovnaké sa dialo aj so spidermanom, mal som rovnaký názor ako na toto, ale zmenil som ho hneď ako som amazing spidermana videl- lepší herci a pútavý dej, čo sa o tomto nonsense nedá povedať. Ja si radšej pozriem znovu starú verziu štyroch hrdinov, aj napriek tomu, že som to videl viac krát, ako by som mal pozerať toto druhý krát.

plagát

Ant-Man (2015) 

Film od Marvelu nám neposkytne nič iné len ďalšieho hrdinu, ktorý má opäť inú schopnosť. Film je dobre spracovaný, je tam aj zopár dobrých vtipov, efekty taktiež kvalitné. Neviem ako to znie v originále ale v českom dabingu hrozne divne znie hlas pri tom ako je antman zmenšený. Ako fanúšikovi marveloviek sa mi film páčil odporúčam si ho pozrieť.

plagát

Teória veľkého tresku (2007) (seriál) 

Tomuto seriálu nieje čo vytknúť, s výborným hereckým obsadením, neuveriteľnou dávkou vtipu a sarkazmou v kažom dieli sa tento úžasný seriál radí medzi tie najlepšie aké kedy seriálovým svetom išli.

plagát

Priatelia (1994) (seriál) 

Tento seriál, aj keď je pomerne starý, baví divákov vtipnými hláškami a situáciami v životoch hlavných hrdinov. Má pekné ukončenie a trochu ma mrzelo že keď som videl poslednú časť, nenasledovala za ňou ďalšia. Ale veď predsa všetko raz končí a tento seriál je náramne vtipní v každej jednej epizóde, preto doporučujem každému kto ho ešte nevidel.

plagát

Ja, legenda (2007) 

Mám rád postapokaliptické filmy a film Ja legenda patrí medzi najlepšie filmy tejto skupiny. Najlepší krok režiséra bolo zvolenie za hrdinu filmu Willa Smitha. Je tam niekoľko scén ktoré sa možno dotknú citov diváka a neskutočný koniec. Film jednoznačne doporučujem.