Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Krimi
  • Horor

Denníček (1)

komentaris

Lásky Don Jona

Trefná komédia, ktorá dokáže pobaviť mladého diváka, ba dokonca prinúti isté typy osobností zamyslieť sa nad svojimi hriechmi :) Plná situácií, čo nemajú ďaleko od reálneho života a to sa mi páči.

 

Futurama

Nekončiace dávky humoru podľa mojho gusta. Obsahuje skryté pointy, a tie jedinec len tak nepochopí ak nie je v obraze :P

 

Kto huli ten umi

Komédia mojej mladosti, kde nebudem preháňať ak napíšem kultová. Pre všetkých správnych fajnšmajkrov, ktorý sa nehanbia bez okolkov vyjadriť svoj postoj a názor.

 

American Horror Story

Osobne mi horrory prídu jednotvárne a predvídateľné, no tento seriál je taký zaujímavo zamotane prekombinovaný, až Vám nedovolí od neho pretrhnúť pozornosť.

 

Planeta Ocean

Toto dielo a jeho informácie, sťa posolstvo, nemože mať absenciu v mozgovej kapacite káždého, kto o sebe trvdí aké je uvedomelé indivídum.

 

PS: Test mi prišiel vo viacerých aspektoch prehnane náročny, situovaný na staršie tituly. Pre moj relatívne mladý vek ma spomínané ukážky nestretli, možno by už ani nezaujali... Predsalen si myslím, že ako filmový gurmán mám povinnosť niečo povedať k vybraným titulom.