Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Animovaný
  • Akčný
  • Dráma
  • Komédia
  • Sci-Fi

Recenzie (3)

plagát

Haikjú!! (2014) (seriál) 

Kto by si bol pomyslel že šport a anime k sebe budú takto dobre pasovať. Na zápasy sa výborne pozerá a ich výsledok často krát prekvapí. Postavy sú kvalitne spracované, humor tomu nechýba a dej sa pekne hýbe dopredu. Na druhú stranu tomu musím vytknúť tie prehnané emócie (i keď to je v športe dosť bežné) a životné "problémy" postáv. Napríklad smečiar, ktorý dostal strašnú traumu z toho, že mu vyblokovali zopár úderov. Vo výsledku ale nadpriemerné anime s výborne spracovanou volejbalovou tématikou.

plagát

Jessica Jones (2015) (seriál) 

Jemne nadpriemerný seriál. Dejová linka je zbytočne rozťahaná, príliš často som sa nachádzal na pomedzí, keď som zvažoval či v pozeraní pokračovať alebo si nájsť niečo kvalitnejšie. Od druhej polovice po strete Jessici s Kilgravom sa dej našťastie troška rozbehol. Samotný záver môžem pochváliť, napätie v posledných minútach sa dalo priam krájať. Stále si však myslím že sa mohol dať spracovať lepšie. Určite sa dajú nájsť lepšie seriály a tento snímok možno bez výčitiek vynechať.

plagát

Paprika (2006) 

Opäť jedno anime, ktoré bezproblémovo nahradí psychadelické drogy. Je to pestrá jazda s perfektným soundrackom, pri ktorej sa človek občas pozastaví a zamyslí sa nad tým čo to zase pozerá. Rozhodne odporúčam ľudom, ktorí si chcú pozrieť niečo nevšednejšie a dokážu vstrebať umeleckejší zážitok. Dej je troška neprehľadný a možno sa v ňom ľahko stratiť, na plné vstrebanie by bolo treba viacej vzhliadnutí. Určite je to jedno z tých anime, ktoré sa oplatí pozrieť.