Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Akčný
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Biografie (3)

Cesare Bocci (herec)

19.08.2014

Cesare Adolfo Bocci je taliansky divadelný, televízny a filmový herec. Narodil sa 13. septembra 1957 v meste Camerino. Navštevoval hereckú školu vo svojom rodnom meste a bol tu zakladajúcim členom spoločnosti, produkujúcej divadelné hry, s názvom Compagnia della Rancia di Tolentino. Po presune do Ríma, pokračoval v hraní v… (viac)

Antonella Fattori (herečka)

19.06.2014

Antonella Fattori je talianska herečka, narodila sa v Prato 25.7.1963. Po štúdiu na Národnej akadémii dramatických umení v Ríme začala účinkovať v divadle. Má na konte viacero filmových i televíznych projektov. Našim divákom je známa z úspešného televízneho seriálu Elisa z Rivombrosy, kde hrala grófku Annu Ristori. V roku 2008… (viac)

Adriana Ozores (herečka)

19.06.2014

Adriana Ozores Muñoz je španielska herečka a pochádza z hereckej rodiny. Debutovala v roku 1979 vo filme svojho strýka Mariana Ozoresa. Hrá v divadle, televízii i vo filme. Niekoľkokrát bola nominovaná na cenu Goya, vyhrala ju v roku 1998 za film La hora de los valientes – ako herečka vo vedľajšej úlohe. Štyri roky účinkovala… (viac)

Reklama