Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Animovaný
  • Komédia
  • Sci-Fi

Obsahy (4)

Lovec vrahů

Lovec vrahů (2011) (seriál)

Homicide Hunter je americká dokumentárna televízna séria sledujúca kariéru bývalého policajného detektíva Josepha Kendu z Colorado Springs ktorý za svoje pôsobenie v policajnom zbore úspešne vyriešil vyše 400 prípadov vrážd. V každej epizóde plukovník Kenda prerozpráva vyšetrovanie vraždy, na ktorej pracoval, od tiesňového hovoru na 911 až po rozuzlenie v prípade a dolapenie vraha. Prostredníctvom dôkazov a diskusií s vyšetrovateľmi i ďalšími zainteresovanými osobami, seriál vyzdvihuje Kendu s 92-percentnou úspešnosťou vyšetrovania vrážd ako vzorového detektíva.

Suit Up

Suit Up (2012) (seriál)

Suit Up sleduje príbeh presláveného krízového manažéra Jima Dunnigana (Marc Evan Jackson), ktorý preberá správu nad škandálmi presiaknutým atletickým oddelením na "Glory University". Čoskoro si dá za úlohu zachrániť prestížny imidž školy, zatiaľ čo sa potýka s problematickými študentmi a nepríjemným právnikom, ktorého sa nevie zbaviť. V stávke je multimiliónová zmluva s televíznou spoločnosťou, a preto musí Jim nájsť cestu, ako školu zachrániť, nehovoriac o jeho vlastnej kariére.

Plastic Paradise: The Great Pacific Garbage Patch

Plastic Paradise: The Great Pacific Garbage Patch (2013)

Plastic Paradise je nezávislý dokument, ktorý zachytáva púť Angely Sun za poznaním do jedného z najodľahlejších miest na Zemi, Midway Atoll, aby tu odhalila pravdu o tajomstve veľkej pacifickej odpadkovej škvrny. Cestou sa stretáva s vedcami, celebritami, zákonodarcami ako aj aktivistkami a aktivistami, vrhajúcimi svetlo na otázku, čo obrovská spotreba jednorazových plastov v našej spoločnosti spôsobuje oceánom a ako môže ovplyvniť aj naše zdravie.

Nejextrémnější válka

Nejextrémnější válka (2012) (seriál)

Ultimate Warfare zobrazuje niektoré z najväčších bojových konfliktov sveta v novodobej histórii z nového uhla pohľadu. Pomocou najmodernejšej CGI animácie a rozhovorov so zúčastnenými prináša nový pohľad na každú bitku, misiu, hrdinov a zbrane, ktoré zohrali kľúčovú úlohu v týchto historických bitkách.

Reklama