Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Animovaný
  • Horor
  • Akčný

Biografie (4)

John Mulaney (herec / scenárista)

22.03.2019

Jeho celé meno je John Edmund Mulaney. Jeho rodičia sú Ellen Mulaney (Stanton), profesorka práva na Northwestern University a Charles W. Mulaney, Jr., právnik a obchodný partner v medzinárodnej právnickej firme Skadden Arps. Obaja rodičia sú pôvodom írski katolíci. Je tretí zo štyroch detí. Jeho prastarý otec z matkinej strany… (viac)

Eric André (herec / scenárista / producent)

28.04.2018

Eric sa narodil na Floride, jeho otec je z Haiti, povolaním psychiater a jeho mama je Američanka židovského pôvodu. Jeho rodičia sú rozvedení. Napriek jeho židovskému pôvodu, nevyznáva toto náboženstvo a považuje sa za ateistu. Po skončení strednej školy Dreyfoos School of the Arts vo West Palm Beach v roku 2001 študoval na… (viac)

Jay McCarrol (skladateľ / herec / tvorca)

28.01.2018

Jay McCarrol je kanadský hudobník, skladateľ a herec. Na strednej škole v Mississauga sa cez spoločného kamaráta stretol s Mattom Johnsonom a stali sa veľmi dobrými kamarátmi. Neskôr sa spoločne presťahovali do Toronta, aby zrealizovali svoje nápady. V roku 2006 vytvorili web-seriál Nirvanna the Band the Show, ktorý hosťovali… (viac)

Matt Johnson (režisér / herec / scenárista)

28.01.2018

Matt sa narodil v Toronte, ale vyrastal v meste Mississauga, v komunite Erin Mills neďaleko Toronta. Keď bol Matt na strednej škole, stretol sa cez spoločného kamaráta s Jayom McCarrolom a okamžite sa stali veľmi dobrými kamarátmi. Matt odišiel študovať film na York University, ktorá je od Toronta vzdialená asi hodinu cesty.… (viac)

Reklama