Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Komédia
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenzie (5)

plagát

Pět příběhů šílenství (2013) (TV film) 

Film je slozeny z peti kratkych povidkovych pribehu, ktere se castecne dotykaji mentalnich chorob a z vetsi casti se venuji vnejsimu vlivu a niternim pocitum osoby trpici jednim z onech vyzdvizenych psychickych onemocneni. Pribehy peti na sobe nezavislych lidi davaji skvele znat, jak se clovek s takovyym handicapem citi a jak se prodira zivotem. Vseho vsudy uzasne zpracovani a bonusovy bod v podobe Brittany Snow, ktera se objevila nejen v jedne povidce ale hned ve trech, jiste prilaka nejednoho divaka.

plagát

Freerunner (2011) 

Akci nabity film se Seanem Farisem v hlavni roli je jasny kousek ke shlednuti. Dejova linie je dramaticka a chyti kdejakeho akcniho nadsence. Soutez, ktera se zvrhne v souboj na zivot a na smrt mezi ucastniky, je sice mirne otrepane tema, ale zaroven je inovovane zpusobem provedeni. Ten adrenalin, terym je film uplne napumpovany, jsem citila uz jen tim sledovanim. Rozhodne stoji za shlednuti.

plagát

Mamma Mia! (2008) 

Jeden z mnoha vynikajicich filmu s Meryl Streepovou. Nestarnouci hity skupiny ABBA, obsazeni (az na Pierce Brosnana, ktereho bych tam nevidela jako vyhru), silne emocionalni pribeh a silne pouto mezi matkou a dcerou. To vse dodalo na zazitku a zaradilo film mezi me oblibence. Vrele doporucuji vsem.

plagát

Príbehy z lesov (2014) 

Muzikaly jsou mou vasni, coz znamena, ze kazdy novy kousek sleduji velice peclive a posuzuji prisne. Jako mnoho lidi, i mne prilakalo obsazeni. Meryl Streep jiz mnohokrat prokazala, ze jeji herecke umeni se neomezuje pouze na hrani, a ani tentokrat me nezklamala. Muzikal chytre zakomponoval nekolik pohadkovych linii do jednoho pribehu, a krom humoru nechybelo ani drama. Tento muzikalovy skvost jasne ukazuje, ze ne vsechny pohadky konci tim "A zili stastne az do smrti". Ucarovalo mi to, ze zivoty postav byly realne a clovek se s nimi dokazal ztotoznit. Kazdopadne vsem nadsencum muzikalu, Meryl Streepove a Anny Kendrick doporucuji film shlednout.

plagát

Ladíme! (2012) 

Pribeh zasazeny do sveta Acapella skupin bojujicich o nadrazenost v ocich celeho sveta by pro nektere mohl byt nezajimavy, ale dle meho nazoru to bylo jasne mistrovske dio. Hlavni postava, Beca, je netradicniho charakteru. Sarkasticka a zpocatku asocialni, avsak nesmirne talentovana, coz v prvnich dvou tretinach filmu neni uplne doceneno. Libi se mi zpusob, jakym reziser dokazal zatraktivnit svet acapella hudby. Clovek ma temer pocit, ze je to ta nejdulezitejsi vec vubec. Humoru tam rozhodne neni poskromnu a herecke obsazeni zarucuje skvely zazitek. Celkove vrele doporucuji.