Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Horor
  • Sci-Fi

Obľúbení herci (10)

Nathan Fillion

Malcolm Reynolds v jeho podaní je klasika... A Richard Castle ma mierne ovplyvnil :) Pre mňa herecký klenot...  

Christoph Waltz

Asi jediný SS-ák, ktorého som mám rád je Hans Landa - a to aj napriek tomu, že je to riaden hajzel :) Z Christopha srší niečo tak úžasné, že to dokáže vylepšiť každý film o jeden, možno dva levely...

Daniel Brühl

V Hanebných parchantoch skvelý a jeho výstup v Rush si zaslúži Oscara... Viac ako hrdý zástupca nastupujúcej hereckej generácie. 

Neil Patrick Harris

Keď sa povie How I met your mother, tak hneď si predstavím Barneyho, ako balí holky pri barovom pulte. A jeho self-five som začal aj sám praktizovať- a to aj počas prednášok :)

Anthony Hopkins

Meet Joe Black, Alexander a samozrejme Hanibal. Herec patriaci do skupiny toho najlepšieho, čo tu dnes máme... (A jeho hlas z Hanibala ma občas desí po nociach :))

John Travolta

Nad jeho hereckými výkonmi sa skvú dva špeciálne - Vincent z Pulp Fiction a drsňák z Pomády :)

Tom Hanks

Kapitán Muller je osoba, ktorá ma vždy donúti vyroniť slzu pri pozeraní Zachránte vojaka Rayna... A to isté aj vo Philadelphii... A ako kapitán Philips by si zaslúžil Oscara, ale ten už je u Daniela :)

Matt Damon

Matt sa mi páči, ale iba v náročnejších filmoch... Dobrý Will Hunting, Kauza CIA a ešte Talentovaný  pán Ripley (jeho majstrovský počin).

Nigel Hawthorne

Pán stály tajomník položil základy byrokratického bľabotania, ktoré ovplyvnilo hádam každého, ktorý v tejto brandži žije (ako právnik viem o tom svoje ;) ). Klobúk dole... :)