Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Akčný
  • Komédia
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenzie (29)

plagát

Terminator Salvation (2009) 

Temna atmosfera budouciho sveta (nastineneho v Terminatorovi 1 a 2), kde lidstvo bojuje proti strojum je ta tam. Snaha byla, ale originalu to nesaha ani po kotniky. Scenar oproti predchudcum deravej jak emental. Akce to jen tezko zachrani, kdyz i ta ma nasazenou latku hodne vysoko diky Cameronovi. Pokud se chcete podivat jak za ziva umira dalsi z mnoha drive velmi vyvedenych filmovych serii, tak zatnete zuby a na tenhle brak se podivejte .. ale dejte si bacha, abyste nedostali klisoidni mrtvici, protoze finalni scena se srdickem je vskutku holywoodsky propecena (v tom nejhorsim slova smyslu).

plagát

Konečná (2013) 

Welcome to Sommerton !

plagát

Ohnivý kruh (2013) 

Kdo dal mene hvezd nez 5 si zrejme nevsimnul tankeru ala baseballovy palky ! EPIC !

plagát

Tango a Cash (1989) 

"Rambo ... je trouba !" (c) Sly

plagát

Malý kúsok neba (2011) odpad!

Debilnejsi, stupidnejnsi a otravnejsi film jsem dlouho nevidel. Pro ty ktere by to mohlo snad alespon okrajove zajimat - takhle onemocneni kolorektalnim karcinomem vskutku neprobiha/nevypada. Ve skutecnosti je to mnohem horsi. Nikoliv vsak horsi nez tento filmovy kousek. Scenaristy natuknuta lecba tohoto nadoru ma taktez spolecneho s realitou jenom naproste minimum. Zato dabing byl top notch killer ! P.S.: VIC KLAVIRU ! HLAVNE VICE KLAVIRU ! (zabit)

plagát

Lincoln (2012) 

Neni divu, ze to v nasi krasne zemi vypada tak jak to vypada, kdyz tady maji vsichni svoje hodnotici kolty tak proklate nizko stejne jako svoje IQ. Kdyz nic jineho, tak se jedna o film, jehoz obsah stoji za to. Kdyz nic jineho, tak se jedna o kvalitni konverzacku, velmi inteligentne se pohybujici PRAVE na hranici klise, ktere jsme prece uz tolikrat videli. Kdyz ani to, tak se jedna o ozivlou hodinu dejaku (s dobrou kamerou, obrazem a dialogy), jez jsme vetsinou na nasi stredni skole (ruku na srdce) spis prospali. Ano pratele a kamaradi je tomu tak ! Lincoln byl frajer vetsi nez Brubaker a prezident Havel dohromady. Obama hadr ! Klaus smetak ! Zeman vometak :) Kdyz ani to, tak herecky vykon Lewise je opet o level vejs nez dokonalost sama a to nemluve pak predevsim o samotnem chapani/predstave/vytvoreni/zpracovani postavy tehdejsiho proziraveho a spravedliveho prezidenta od mluvy, tonu hlasu, dikci az po proziravy spravedlivy pohled moudreho muze. BTW: dejte si pozor predevsim na ty mistni komentatory, kteri pisou neco u nude ve svem o to vice nudnejsim mega dlouhem komentari ;)

plagát

Divoký Django (2012) 

TARANTINO JE LEK ! A funguje lip nez penicilin .. zahoji vsechny rany ! Coz se neda rict o zapornejch postavach noveho filmu v podobe volicu Milose Zemana ( .. pardon chtel jsem napsat v podobe jizanskejch otrokaru) .. ty si svoje rany nestihnou ani radne vylizat. Tem uz nepomuze vubec nic.. A ten soundtrack pratele .. ten soundtrack je proste pecka ! VRELE DOPORUCUJU ! Naprosta bomba .. davam 10 hvezd z moznych 5ti :)