Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Akčný
  • Animovaný
  • Dráma
  • Horor

Recenzie (5)

plagát

Svet podľa Prota (2001) 

Výnimočný film svojho žánru ,ktorý nám ponúkne podivného pacienta v psychiatrickej liečebne menom Prot. Svojimi znalosťami o atrofyzike sa snaží presvedčiť Dr. Powella aj ostatných pacientov o tom,že pochádza z inej galaxie.Vyhlási súťaž na medzigalaktický výlet na planétu K-PAX v jeho sprievode. Vrelo odporúčam vynikajúci filmový zážitok.

plagát

Insidious (2010) 

Pre mňa ako skalného fanúšika horrorov na vysokej úrovni je toto dielo dokonalou príručkou na strašenie. Spočiatku trocha klišé upratovanie domu, však potom to príde výborná súhra prvkov strašenia. Každý fanúšik horrorov by mal túto cestu peklom určite absolvovať.

plagát

Pí a jeho život (2012) 

Milujem filmy s pridanou hodnotou a práve preto som siahol po tomto filme. Zobrazuje život zvierat , ľudí a všetkého naokolo.Film je vizuálne majstrovské dielo plné originálnych nápadov. Vrelo odporúčam absolvovať túto strastiplnú skúšku životom každému. Veľmi ma oslovil výrok : ,,Tiger nieje tvoj kamarát , keď sa mu pozrieš do očí , uvidíš len odraz svojich vlastných pocitov. Nič viac." o ktorom by sa dalo polemizovať celé hodiny.

plagát

V zajatí démonov (2013) 

James Wan je preborník v natáčaní horrových snímkov po , ktorých sa hrôzou budete triasť celé ďalšie tri dni. Tento film nieje žiadnou výnimkou aj keď treba podotknúť ,že tieto filmárske triky už každý z nás zažil na vlastnej koži, no napriek tomu som sa výborne pobavil.

plagát

Lovci gangstrov (2013) 

Umelecký skvost, ktorý ma na svedomí Ruben Fleischer. Film nás zavedie do Las Vegas asi 50. rokov minulého storočia. Mesto chce ovládať istý rodák z Brooklynu menom Mickey Cohen. Do jeho drogových biznisov sa mu zapletie poctivý policajt John O'Mara, ktorý vedie skupinu policajtov s úlohou zosadiť ho z trónu.